is een salon met Visie!
Direct contact: T. (0413) 25 50 10

Op zoek naar talent

Het VisieOn is op zoek naar talent

Wij zijn veel meer dan alleen een kapsalon. Wij bieden een totaalpakket aan diensten op een hoogwaardig niveau. Daarnaast zijn wij ons aan het ontwikkelen naar een heel nieuwe fase met ons bedrijf en zoeken we versterking van ons team.

Een team dat zelfstandig werkt en elkaar aanvult zodat we elkaar versterken. Met ieder een eigen expertise, kwaliteit en vaardigheid!

  • Wil jij ons team komen versterken?
  • Wil jij op hoog niveau werken, jezelf ontplooien en investeren in je toekomst?
  • Ben jij oprecht, vlot, spontaan, leergierig, een echte doorzetter?
  • Kan jij goed aanpakken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?
  • Het jij passie voor het kappersvak?

Ga samen met het VisieOn naar een next level!

 

Opleiden na je schooldiploma

Heb jij net je opleiding afgerond? Net als bij je rijbewijs halen, begin je pas echt met leren door veel te oefenen en het in de praktijk te brengen. Daarom wil ik je graag begeleiden met vaardigheden en inzichten in die onderdelen waar je nog tegen uitdagingen aanloopt.

Dat gaat niet alleen over technische vaardigheden, maar ook hoe je bv. workshops in elkaar zet, of van het begin tot het eind jouw klant begeleiden en ontzorgen. Juist datgene wat je niet op school hebt geleerd en wat jouw veel nieuwe kennis oplevert.

Welke kapper ben jij?

  • De bruidsstylist?
  • De visagist? (met kleine kneepjes m.b.t. haar veranderen)
  • De trendy kapper?
  • De imagokapper?
  • Of anders…?

Samen met jou ga ik kijken waar jouw kansen liggen!

 

Meer ervaren en op zoek naar een volgende stap in het vak?

Wil jij verschillende disciplines (onderdelen in het kappersvak) nog verbeteren? Zijn er onderdelen die geheel nieuw voor je zijn, die daarom een nieuwe uitdaging vormen? Wil jij hier actief aan werken en zorg jij zelf voor modellen zodat je kunt oefenen om verder te komen in je vak?

Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Doordat wij bij Het VisieOn meerdere disciplines vertegenwoordigen, kunnen wij klanten beter bedienen. Ik leer je graag deze disciplines zodat jij dit ook in ons team kunt oppakken. Door nieuwe vaardigheden kan jij je breder inzetten wat weer meer uitdaging en afwisseling in je werk biedt.

 

Interesse?

Graag ontvangen we jouw C.V. en sollicitatie met pasfoto. Nadat wij contact hebben gelegd, kunnen we snel een afspraak maken en bij gebleken geschiktheid kan je op korte termijn bij ons aan de slag.

Bij vragen over de wijze waarop wij werken, kan je contact opnemen met Het VisieOn. Vraag naar Saskia Verbruggen.