bruidskapsels en bruidsmake-up

 

Het VisieOn is méér dan alleen een kapsalon.

Bruidskapsel en bruidsmake-up is een groot onderdeel van de service die wij in onze salon aanbieden.

Bij kapsalon Het VisieOn zijn diverse bruidsarrangementen te boeken, want op je huwelijksdag wil je er natuurlijk prachtig uit zien en op je best voor de dag komen. Jullie hebben alle aandacht besteed aan de bruidskleding, maar je bruidskapsel en en bruidsmake-up zijn natuurlijk net zo belangrijk. En daarbij kan Het VisieOn in Uden-Zuid je helpen.

Door onze jarenlange ervaring met bruidsarrangementen weten wij jouw wensen om te zetten naar de perfecte look voor jullie trouwdag. Wij bieden verschillende bruidsarrangementen aan. Je moet denken aan knippen, kleuren, föhnen, styling, bruidskapsel, visagie en make-up, stijladvies, ook de getuigen en de familie kunnen in het arrangement meegenomen worden. Op de belangrijke dag zelf is er de mogelijkheid om een visagist aan je/jullie zijde te hebben.

Wij kunnen zelfs aanbieden dat er de hele dag een visagiste/haarstyliste op jouw trouwdag aanwezig is die jouw bruidskapsel en bruidsvisagie optimaal in stand houdt zodat jullie er de hele dag stralend uitzien. Ook de bruidegom mogen we niet vergeten. Desgewenst zijn de bruidsmeisjes, bruidsjongens en getuigen ook van harte welkom bij kapsalon Het VisieOn om jullie er allemaal stralend uit te laten zien op jullie bijzondere dag!

Er zijn vele mogelijkheden bij Het VisieOn. Als professional Hair & Make-up artist sta ik achter mijn werk. Daarom bieden wij verschillende bruidsarrangementen aan van bruidskapsels&bruidsmake-up voor de bruid. Een totaal pakket van bruidsarrangementen van klein naar groot. Alleen de arrangementen zijn ook op locatie mogelijk. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Natuurlijk kunt u altijd telefonisch of per mail contact opnemen voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor onze contactgegevens.

Wij verwelkomen u graag bij kapsalon Het VisieOn!