Uiterlijke kenmerken

Voor de spiegel

Wie zich goed van binnen voelt straalt van buiten. Deze buitenkant kan soms ook wat extra hulp gebruiken. Voor iedereen die er op z’n best uit wil zien. Voor ondernemers die zich goed willen presenteren en profileren. Voor iedereen die ambitieus is en onderscheidend wil zijn. Je voelt je zelfverzekerd, krijgt meer zelfinzicht en zelfvertrouwen. Zien waar je goed in bent, wat jij te bieden hebt en hoe je dat kunt communiceren met de mensen om je heen. Bekijk hieronder ons aanbod voor jouw unieke persoonlijke uitstraling, meer zichtbaarheid & impact. 

Kapsel op maat

Als professional Hair & Make-up Artist, verzorgen wij alle behandelingen van knippen tot een complete restyling. Het is onze passie jou mooi te maken met een goed gevoel.

Naar de kapper gaan is even genieten, dat is wat wij bieden. Persoonlijke aandacht.

Kleuradvies

Hoe kies je Kleur voor doel? Wanneer je een sollicitatie hebt, je zit tussen twee banen in, of  je bent gevraagd om ceremoniemeester te zijn of je hebt een spannende date.

We geven adviesgesprekken waardoor je bewust met kleur jezelf kunt laten zien, jezelf presenteren.

Imago advies

Een visie voor je bedrijf of voor jezelf.  Bij verandering in je werk, je leven, of nog een succes, of weten wie je bent en dat nog meer gaan leven.

Zet de ontwikkeling voor jezelf in en verander wat je zo graag wilt en nodig hebt. Dit kan voor het bedrijf maar ook persoonlijk.

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uu
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen