Uiterlijke kenmerken

Voor de spiegel

Wie zich goed van binnen voelt straalt van buiten. Deze buitenkant kan soms ook wat extra hulp gebruiken. Voor iedereen die er op z’n best uit wil zien. Voor ondernemers die zich goed willen presenteren en profileren is persoonlijke groei van belang. Voor iedereen die ambitieus is en onderscheidend wil zijn. Je voelt je zelfverzekerd, krijgt meer zelfinzicht en zelfvertrouwen. Zien waar je goed in bent, wat jij te bieden hebt en hoe je dat kunt communiceren met de mensen om je heen. Bekijk hieronder ons aanbod voor jouw unieke persoonlijke uitstraling, meer zichtbaarheid & impact!

Kapsel op maat

Als professional Hair & Make-up Artist, verzorgen wij alle behandelingen van knippen tot een complete restyling. Het is onze passie jou mooi te maken met een goed gevoel.

Naar de kapper gaan is even genieten, dat is wat wij bieden. Succesvol en persoonlijke aandacht en een stappenplan zorgt voor meer balans en van waarde zijn. Wie jij bent en waar jij voor staat.

 

Kleuradvies

Hoe kies je Kleur voor doel? Wanneer je een sollicitatie hebt, je zit tussen twee banen in, of  je bent gevraagd om ceremoniemeester te zijn of je hebt een spannende date, je wilt zichtbaar zijn omdat..er zijn vele redenen.

Een adviesgesprek helpt jou verder, waardoor je bewust met kleur jezelf kunt laten zien, jezelf presenteren en jezelf met meer zelfvertrouwen zichtbaar in beeld kunt brengen. Een zichtbaar zelfbeeld geeft je meer impact en vertrouwen.

Imago advies

Een visie voor je bedrijf of voor jezelf is van enorme waarde. Bij verandering in je werk, je leven, of nog een succes, of weten wie je bent en dat echt gaan leven. Meer balans ervaren om van waarde te zijn.

Zet de ontwikkeling voor jezelf in en verander wat je zo graag wilt en nodig hebt. Eventueel een stappenplan voor jou of voor je team. Online/offline coaching is mogelijk. Dit kan voor het bedrijf maar ook persoonlijk. Mijn persoonlijke visie is praktisch, positief, onpartijdig, open, eerlijk.

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdagmiddag
12.30 - 17.30 uur
Salon Vrijdag
8.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
7.30 - 14.30 uur