De visie van

Het VisieOn

Iedereen heeft zijn of haar unieke kwaliteiten. Hoe mooi is het om die de aandacht te geven die ze verdienen? Om blij te zijn met wie je bent en waar je voor staat? Wij gunnen iedereen een positieve kijk op zichzelf. Daarom helpen we mensen om te ontdekken wat hun grootste krachten zijn, die te benutten én ze ook met trots uit te dragen. Dit op een manier die bij ze past.

Wat wij doen

Het VisieOn geeft je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en laat je inzien welke je het best in de toekomst kunt gebruiken. Identiteit, je eigen kracht terugvinden en leren wie je bent: daar gaat het om. We helpen je niet alleen om je kwaliteiten te zien, maar ook om ze te benutten én zichtbaar te maken. In je uitstraling, kledingstijl en kapsel bijvoorbeeld. Heel waardevol als je direct de juiste indruk wilt achterlaten bij een potentiële werkgever. Of als je hogerop wilt komen op je werk, je carrière een nieuwe wending wilt geven of doelgericht wilt werken aan je ontwikkeling. Het VisieOn geeft je het vertrouwen en de handvatten om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Zodat je vol overtuiging én met succes de volgende stap kunt zetten. We geven je inzicht én overzicht, richten ons op de toekomst en grijpen de kansen om innovatief te verbinden.

Onze aanpak

Het VisieOn werkt volgens een unieke en bewezen methode. Deze methode heeft verschillende pakketten; duidelijke en overzichtelijke pakketten die innerlijk en uiterlijk met elkaar verbinden. De methode begint met jezelf leren kennen. Ook is er een pakket voor persoonlijke ontwikkeling, dat je helpt om de stappen ook daadwerkelijk te gaan zetten.

De pakketten zijn vaak te doen in vijf stappen. Bij elke stap hoort een sessie van anderhalf uur. Daartussenin ga je zelf aan de slag met opdrachten. Typerend is onze praktische insteek. Het VisieOn zorgt voor houvast en stabiliteit, en biedt jou een fundament.

Het VisieOn

\

Slaat de brug tussen innerlijk en uiterlijk

\

Wij kijken vooruit en werken gericht toe naar een doel

\

Onze aanpak is praktisch; we komen snel tot de kern

SpiegelCoaching

Binnenkant

Coaching voor de spiegel

Buitenkant

Voor individuen en teams met passie

Wij zijn er voor mensen met ambitie die nog een succes willen of graag willen veranderen. Mensen die nog een uitdaging willen aangaan, hun groeipotentie willen benutten. Die het oude willen loslaten en het nieuwe willen omarmen, maar niet (goed) weten hoe ze dit moeten aanpakken. Dit kunnen ondernemers zijn, maar ook ondernemende types; wat ze gemeen hebben is de drive om op eigen kracht een nieuw begin te maken. Ook zijn we er voor teams; groepen mensen die waarde hechten aan goede samenwerking, open- en eerlijkheid, leiderschap en communicatie. Onze doelgroepen zijn op zoek naar duidelijke stappen, kunnen snel schakelen en houden van vernieuwing en creativiteit in zowel denken als doen.

Meer weten?

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uu
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen