Innerlijke kwaliteiten

Coaching

Het VisieOn geeft d.m.v. persoonlijke en team coaching inzicht in jouw persoonlijke effectiviteit, unieke kwaliteiten en het laat je inzien welke je het best in de toekomst kunt gebruiken. Kom meer te weten over je Identiteit, vind je eigen kracht terug en leer wie je bent door middel van coaching. Wij helpen je niet alleen om je kwaliteiten te zien, maar ook om ze te benutten én zichtbaar te maken.

Online coaching 

Wij verzorgen ook online coaching via zoom of teams.
Als je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. 

Waarom zou je zoveel trainingen volgen als je gecoacht kunt worden? Hoe fijn is het als het ook online kan?
Het VisieOn levert namelijk maatwerk. Dat geldt zowel individueel maar ook voor teams. Het VisieOn zet jouw persoonlijke en team leerdoelen centraal en op basis hiervan maken wij een combinatietraject op je leerbehoefte toegesneden. Eenmaal investeren en een hoger resultaat! We helpen jouw doelstellingen te bepalen voor jouw coachingstraject. Wil je jezelf persoonlijk door ontwikkelen of bepaalde ontwikkeldoelen met je team behalen? Aarzel niet langer en schrijf je meteen in. Natuurlijk heb je  nog tal van vragen over de aanpak en prijs.
Wanneer je contact met ons opneemt, zetten wij alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

Persoonlijke coaching

Teamcoaching

Coaching voor individuen en teams

Wij zijn er voor mensen met ambitie die nog een succes willen of graag willen veranderen. Mensen die nog een uitdaging willen aangaan, hun groeipotentie willen benutten. Die het oude willen loslaten en het nieuwe willen omarmen, maar niet (goed) weten hoe ze dit moeten aanpakken. Dit kunnen ondernemers zijn, maar ook ondernemende types; wat ze gemeen hebben is de drive om op eigen kracht een nieuw begin te maken. Ook zijn we er voor teams; groepen mensen die waarde hechten aan goede samenwerking, open- en eerlijkheid, leiderschap en communicatie. Onze doelgroepen zijn op zoek naar duidelijke stappen, kunnen snel schakelen en houden van vernieuwing en creativiteit in zowel denken als doen.

Heb je vragen of wil je graag meer weten?

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdagmiddag
12.30 - 17.30 uur
Salon Vrijdag
8.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
7.30 - 14.30 uur