Innerlijke kwaliteiten

Kapperscoaching

Benieuwd wat Het VisieOn voor jou kan betekenen qua kapperscoaching? Het VisieOn is er speciaal voor kappers, kapsalons, visagisten, ondernemers met een creatief beroep en zelfstandige professionals in de kappersbranche, grote en kleine salons. Wij helpen jou graag om jou te coachen tot de kapper die jij wilt zijn. Meer informatie? Neem contact met ons op. 

 Waarom kapperscoaching?

Om als kapper zelf in de spiegel te kijken is wel anders, maar juist voor de kappers die ambitieus zijn, het anders willen en met passie hun beroep uitoefenen is bevestiging in wie je bent en wat je wilt van belang. Je bent creatief en wil vernieuwen en zichtbaar zijn en meer aan je bedrijf werken dan in het bedrijf. Personeel de inzichten geven welke taken die ze kunnen overnemen. Dus meer structuur, richting en inzicht in wat ze het liefste doen. Hierdoor krijg jij weer meer plezier en energie in je werk. 

Het is soms fijn om even met iemand te praten over de mogelijkheden, problemen en oplossingen. Je hoeft het niet allemaal in je eentje te doen. Soms is het juist fijn om gecoacht te worden in de richting waar jij specifiek naar toe wilt gaan. Ben jij iemand
– die zich wil onderscheiden en tot meer rust en ruimte komt?
– die klaar is met zijn of haar twijfels en meer helderheid wilt?
– die sneller zijn of haar doelen wil bereiken en duidelijke keuzes voor zichzelf kan maken?

Ben jij klaar voor verandering? Laat ons weten waar je mee zit en wij gaan samen met jou kijken naar een mooie oplossing.  

Hoe versterk jij jezelf als kapper?

Tegenwoordig is er zoveel. Een overvloed aan trainingen, opleidingen, etc. Ze zijn vaak echt heel waardevol, maar er is één groot gemis. Er wordt te weinig aandacht geschonken aan het overwinnen van onze angsten en onze twijfels, maar ook aan het opbouwen van onze wilskracht en doorzettingsvermogen. 

Wij helpen je om over drempels heen te stappen om jouw eigen te mogelijkheden te ontdekken. In ieder mens zit vaak veel meer dan hij of zij vermoedt. Een proces van zelfreflectie geeft je informatie over hoe je dat kunt gebruiken.

Wil je meer zelfinzicht, zelfwaardering, zelfvertrouwen? Als je aan de slag gaat met mij ga je ervaren wat deze reis met je doet. Nodig ons uit en ik reis een tijdje met je mee om samen aan dat te gaan werken wat jij nodig hebt.

Wat doet kapperscoaching voor je?

Als coach laat ik je ontdekken hoe je het anders aan kan pakken en dat er meer mogelijkheden zijn. Ook ga je over je angsten en twijfels heen stappen. Ik zal je ook aanspreken op jouw verantwoordelijkheid, want tenslotte is het van belang dat jij onafhankelijk en zelfstandig verder gaat. Heel belangrijk: er is altijd een basis van vertrouwen, want alles wat wij bespreken is vertrouwelijk en je kunt me ook altijd om steun vragen, ik ben er voor je!

Ik daag je uit in jouw ontwikkeling, zodat je sneller je doelen bereikt. Kom dan in beweging en zet snel de eerste stap en neem contact met me op! Vraag een gratis gesprek aan over hoe coaching jou kan helpen voor meer positiviteit, succes en geluk.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!