Spiegelcoaching

Klantervaringen

Lees hier over resultaten die klanten behalen met mijn trajecten.

Mijn recensie van de Persoonlijke Kracht Analyse:
Ik ken Saskia al jaren als een enthousiaste, leuke, betrokken vrouw. Nadat ik door Corona mijn baan verloor en ziek thuis kwam te zitten viel het niet mee om altijd positief te blijven. Dus toen in eind februari/begin maart echt in een mentale dip zat vond mijn man het een goed idee om mij deze Persoonlijke Kracht analyse (en positiviteit) kado te doen!
Na eerst een vragenlijst thuis ingevuld te hebben, daarna 2 keer fysiek bij Saskia afgesproken.
Wat kleur allemaal kan doen!
Mijn herstel is daarna echt veel sneller gegaan en voel mij nu, ca 2 maanden na de analyse, nog niet de “oude ik” maar wel veel energieker, krachtiger en positiever.
Door middel van kleuren erachter gekomen hoe ik naar dingen kijk, dingen voel, ervaar of overbreng en welke aspecten belangrijk voor mij zijn. HEEL BIJZONDER.
Het uitgebreide rapport is in vele een bevestiging maar geeft ook nieuwe inzichten, zeker nu ik weer ga solliciteren.
Saskia, echt super bedankt, ook voor je geduld want ik moest soms lang nadenken 😉
Lieve groet,

– Ilse –

Ik had van tevoren geen verwachtingen van de analyse of de uitkomst. Ben er lekker blanco ingegaan. De vragenlijst was zo ingevuld. Tijdens het gesprek over de uitslag werden er nog vragen gesteld ipv directe presentatie van het rapport. Dat vond ik erg leuk want dan word je meteen betrokken bij wat er is uit gekomen.
Bij mij klopte vrijwel alles met mijn zelfbeeld.
De grootste verrassing was voor mij de kleur Cyaan die het beste bij me past. Dit maakt me vriendelijker en minder donker. Ik probeer deze kleur te dragen naar zakelijke ontmoetingen en dat bevalt heel goed.
Saskia is een prettige coach die alles goed uitlegt. Zij heeft een fijne uitstraling waardoor je je op je gemak voelt.
Het was een leuke ervaring.

– Manola –

Ik kwam bij Saskia met vragen.
Duidelijkheid en structuur is wat ik miste. 
Na een fijn kennismakingsgesprek heb ik besloten om vaker met Saskia in gesprek te gaan. Zij is de gene die mij inzichten heeft gegeven. En al snel zag ik resultaat in mijn salon en privé leven. De balans was voor mij moeilijk te vinden. Maar nu ik mijzelf via Saskia beter heb leren kennen ben ik een heel ander mens. Ik sta dichter bij mijzelf dan ooit. En mijn positiviteit mag en kan ik nu doorgeven aan anderen.  

– Malou – 

Ik ben bij Saskia terecht gekomen doordat ik via een challenge een persoonlijke analyse had gewonnen. Van te voren moest ik online een en ander invullen waardoor deze persoonlijke analyse tot stand kwam.
Tijdens een warm onthaal op een prachtige locatie met lekkere verse gember thee, hebben we de analyse uitvoering besproken. Voor mij kwam hier uit dat ik een ‘menslievende verzorger’ ben waar ik me zeker in kan vinden. Het is niet voor niets dat ik een aantal jaar geleden mijn eigen praktijk in counseling, life & HSP coaching ben begonnen.

Saskia kwam op mij over als een fijn, warm en open persoon. Zij heeft enorme kennis in huis en ik weet zeker dat ik nog eens bij haar terugkom om een volgende fase in te gaan.

– Patricia –

Ik heb korte metten gemaakt met een aantal overtuigingen die mij bij mijn werk niet verder hielpen. Hierdoor weet ik nu wie mijn klant is en pas ik mijn marketing er precies op aan.

Ik beveel Saskia aan bij anderen, omdat ik ervan overtuigd ben dat je door met haar te werken je meer grip op jouw situatie krijgt en ook meer inzicht welke stappen je kunt gaan zetten. Saskia werkt heel gevoelsmatig en komt daardoor snel tot de kern.

Wat ik ook vooral bij haar heb geleerd hoe ik mijn adviezen op de juiste manier kan overbrengen, zodat ik met overtuiging vanuit mijzelf en mijn eigen kracht klanten hiermee kan helpen, waardoor ik hier veel voldoening uithaal. Verkopen is voor veel kappers moeilijk maar als je weet hoe je het beste hier tegenaan kunt kijken, dan is het iets heel natuurlijks en normaal. Tenslotte hebben klanten( allerlei type klanten) recht op het goede advies! Ondertussen ben ik geen kapper meer maar ik gebruik dit nog dagelijks en ik ben daar nog steeds heel dankbaar voor, want het komt mij nog steeds heel goed van pas, waardoor ik aantrekkelijk ben voor elk bedrijf. Het is de overtuiging in jezelf!

– Diana –

Ik vond de masterclass Kleur & Hooggevoeligheid een prachtige dag, een dag van verbinding, maar ook om mijzelf weer een stukje meer te leren kennen en in mijn kracht te gaan zetten! Ik ben heel benieuwd naar mijn andere kleuren. En ik hoop dat er nog een vervolg komt op zo’n bijzondere dag met mensen met dezelfde interesse om te groeien en dat je daarvoor kleur kunt inzetten voor doel.

– Jantine –

Tijdens de eerste lockdown kwam ik per toeval Saskia tegen.  Ik was op dat moment over alles aan het twijfelen. Dertigersdilemma, WAT WIL IK NOU?
Na 5 hele interessante coachgesprekken door middel van kleuren weet ik wie ik ben en vooral wat ik wil met mijn toekomst. Mint groen en Chocoladebruin en natuurlijk de andere kleuren gaan mij hier heel hard bij helpen. Door de gesprekken met Saskia ga ik in 2021 een paar stappen maken waardoor ik nog gelukkiger ga worden en daardoor ook meer energie ga krijgen. Ik heb er niet alleen zakelijk maar ook privé heel veel aan gehad. Het is echt voor iedereen een aanrader om eens een keer met een coach als Saskia te praten en te brainen.

Saskia heel erg bedankt ik ben weer op de goede weg en 2021 wordt mijn jaar!!

– Rianne –

Ik was regelmatig gehaast en had geen duidelijke focus, een doel.

Als manager komen uitdagingen dagelijks op mijn pad en door mijn rode drijfveer voelde ik altijd de urgentie om direct met iedere uitdaging passievol en boordevol energie aan de slag te gaan.

Saskia heeft een frisse en ruimdenkende blik en zorgt met de juiste vragen ervoor dat je daadwerkelijk nadenkt over belangrijke aspecten in het leven en je werk. De begeleiding en coaching van Saskia heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust en balans ervaar in zowel mijn zakelijke als privé omgeving. Dit stelt mij als manager in staat de tijd te nemen om oprecht te luisteren naar mensen , door te vragen en weloverwogen beslissingen te nemen. Ik ben ondertussen als teamontwikkelaar aan de slag en ook gepromoveerd en financieel verbeterd.

Eventuele uitdagingen voor straks:

  • tijd voor jezelf
  • toenemende druk door corona crisis

– Daniël –

Moeiteloos Werken is ook de tijd nemen om samen als team leuke dingen te doen. Op 12 februari 2020 heeft Saskia Verbruggen voor ons team Moeiteloos Werken een inspiratiemiddag verzorgd over het onderwerp ‘kleur’. Verschillende onderwerpen zijn op een speelse manier aan bod gekomen. Wat doen de verschillende kleuren met je buitenkant (uiterlijk), binnenkant (innerlijk) en overkant (anderen)? Wat voor type ben jij? Water, vuur, lucht of aarde? Op welke manier communiceer je dan? Naast een toelichting over de psychologie van kleur en een korte kleurenanalyse, hebben we ook een gedeelte van het imagospel gespeeld. Met behulp van allerlei vragen aan elkaar, leer je elkaar op fijne manier beter kennen en worden de positieve kwaliteiten van iedereen benadrukt. Dit kan je dan ook weer door vertalen naar de werksituatie. Hoe kom je over? Wat is jouw natuurlijk manier van werken? Welke kleur kan je gebruiken om kracht bij te zetten en jouw uitdagingen te ondersteunen? Dit alles onder professionele begeleiding van Saskia, in een positieve sfeer. Last but not least, was de middag super verzorgd met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een geslaagde waardevolle middag! Op naar een kleurrijk vervolg.

Namens team Moeiteloos Werken,
-Madelon-

Paulien, 62 jaar, net gestopt met werken en nu? Waar ligt mijn kracht, wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik beter in balans blijven en kies ik voor mijzelf zonder schuldgevoel? Ik zat in een dip maar had geen zin om daar diepgaande gesprekken over aan te gaan met “peuten” of “ logen” Ik wilde praktische handvatten en niet teveel zwaarte. Ik heb ervaren wat kleur voor de binnenkant kan doen, heel bijzonder. Na het invullen van een vragenlijst kreeg ik mijn persoonlijkheidsrapport met plussen en minnen. Verbind dat aan kleur en dan kun je gaan spelen met kleding, sieraden, nagellak, sjaals, lingerie om jezelf in je kracht te zetten of wat meer balans te geven. Hoe bijzonder en simpel is dat? En het werkt! Het was mooi om te ervaren hoe de wisselwerking tussen de vrouwen in de groep als vanzelf ontstaat, herkenning en ondersteuning. De energie die die je van elkaar krijgt heeft mij een boost aan zelfwaardering en inzicht gegeven en ik ga met volle kracht vooruit, een nieuwe fase in.

– Paulien –

Recent heb ik een super fijne online powerboost gesprek met je gehad, dit was na aanleiding van een Poweranalyse. Ik ervaarde het als een bijzondere mooie ervaring, daarom wil ik graag een review schrijven. Ik was door jou genomineerd om de analyse te doen, ik ben werkzaam in de zorg, als een longarts kom ik in nauwe contact met patiënten met COVID-19 infectie, dat is zowel fysiek en mentaal erg zwaar geweest. Jouw analyse gaf mij een mentale steun om deze droevige en zware tijd door te komen. Het was voor mij een eye opener om mezelf beter te leren kennen en het beste uit mezelf te halen! Dit heb ik als een ongekende positief, persoonlijk en energiegevend ervaren! Ik raad het iedereen aan!

– Maggy –

WoW, de spijker op zijn kop! Wat een bijzonder cadeau!
Recent heb ik een Powerboost analyse gewonnen bij Saskia. Geweldig dat het rapport echt op alle fronten klopt. Mijn sterke punten, waar ik nog regelmatig aan twijfel, werden bevestigd maar ook mijn valkuilen en uitdagingen.
Het rapport bekrachtigt dat ik het juiste beroep heb gekozen, anderen coachen en begeleiden om weer in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk! Mijn drijfveren zijn ‘Harmonie & Balans’. Hoe mooi is dat? Precies dat wat ik nastreef voor mijzelf maar ook mijn klanten. Harmonie en balans in een vitaal leven en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Fijn dat het rapport ook tips geeft hoe ik nog meer in balans kan komen en het beste uit mijzelf kan halen. Nog meer in mijn kracht te komen. Zichtbaarheid is er een van. Het rapport inspireerde mij om meteen actie te ondernemen! Dankjewel Saskia voor deze liefdevolle spiegel.
Het geeft mij een Powerboost om mijn gekozen weg nog meer glans te geven.

– Carolien –

Saskia is enthousiast en ze weet waar ze over het over heeft. Ik heb een super leuk en zeer interessant gesprek met haar gehad n.a.v. de Powerboost vragen. Na afloop kreeg ik een mooi rapport. Veel zaken zijn herkenbaar maar sommige items waren ook nieuw voor mij. Interessant om te ontdekken.
Ik zou zeker aanbevelen om met Saskia in gesprek te gaan. Op een leuke en speelse manier ontdek je meer van jezelf. Haar visie “De schoonheid die van binnen zit wil je naar buiten stralen” onderschrijf ik helemaal. Dat is wat ik dagelijks ook doe in mijn vak fashion & style.

– Ninke –

Erkenning.
Jij gaf mij een Analyse die mij door een spiegel deed kijken!
Doelgericht/ planmatig een eyeopener.. Je liet mij d.m.v. een rapport mijzelf zien in de vorm van een kleur..deze kleur gaf aan wie ik ben en waar ik voor sta een eye opener.. een leermomentje en het besef dat ik goed bezig ben ook al denk ik soms van niet.. een waardevolle ervaring dus!
Je deed dit alles op een prettige/ rustige/ toegankelijke manier een manier die vertrouwen afdwingt.
Je laat iemand zich thuis voelen…
Na ons gesprek kreeg ik een rapport met tools en handvatten.. alles keurig uitgewerkt.
Dank hiervoor.. ik ga hier zeker mee aan de slag en raad jou innovatieve manier van werken zeker aan! Het zal menigeen helpen om eens goed naar zichzelf te kijken, te zien wat iemand voor een kwaliteiten bezit en welke manieren en gedragingen er nog aan toegevoegd kunnen worden om jezelf sterker te voelen. En er op een manier te kunnen staan die voor jou goed voelt en bij jou past.. zodat jij de wereld nog beter aan kan!

– Simone –

Ik vond het een heel fijn gesprek. Herkenbaar en bevestigend.
Jouw aanpak zorgt ervoor dat je in stapjes bespreekt hoe je persoonlijkheid of je persoonlijke voorkeur(en) opgebouwd zijn. Daarnaast is het leuk om in gesprek te gaan over je ‘tegenpool’.
En als laatste hoe je je kracht in kan zetten en hoe je er voor kan zorgen dat je de ‘buitenwereld’ bewust en positief kan beïnvloeden, met name dat je daar zelf invloed op uit kan oefenen als je je bewust bent van je krachten.
Ik zou dit mensen aanbevelen als ze ervoor open staan en er ook iets mee willen doen, omdat het dan een hele leuke manier is van jezelf (verder) ontdekken en ontwikkelen.

– Suze –

Wat een Spiegelmoment en Spiegelgroeireis voor mij betekent en mij heeft gebracht. Een mooie en bijzondere ervaring in een aantal woorden:

Weg naar geluk, Route naar zichzelf, potentieel, Erkenning, Zelfredzaamheid, Zelfstandigheid, Raad en daad, Ontplooiing, Plezier, Eindresultaat minder belangrijk dan de weg er naar toe, Deuren opent, Ramen openzet, Zon binnen laat, Frisse wind, Opent ogen, Open blik, Jouw blik wordt breder want die is nauwer, Zienswijze, Denkwijze opent deuren, Uiterlijk, Oude dingen opruimen, Toelaten dat iemand bij jou binnenkijkt: Letterlijk, Zon etc Elementen binnen laten.

– Silvia –

Een geweldige verrassing vond ik het, de kleurenanalyse! En omdat ik al meerdere van dit soort testen had gedaan, was ik ook erg benieuwd wat de uitslag werd. De uitslag was een heel duidelijke bevestiging van wat ik al wist. Mijn sterke kanten, mijn eigen kracht en visie op het leven kwamen sterk naar buiten. Super om te zien wat mijn balanskleur is en waar inderdaad mijn uitdaging ligt: Balans houden. Gelukkig gaat dat steeds beter.
Ik vond het een fantastische middag. Mede omdat Saskia zich ook heel open en eerlijk en kwetsbaar opstelt, dan toon je zelf ook je kwetsbaarheid waardoor de antwoorden echt komen. De kleurencombinatie die wordt vertaald naar de kledingkeuze en uitstraling werkt echt door. Ik maak er af en toe bewust gebruik van..
Dank je wel voor de heerlijke bevestiging dat ik, na een aantal heftige jaren, weer op mijn eigen kracht op het goede pad sta!

– Annemarie –

Ik heb kennis mogen maken met je, in de periode dat ik bij het UWV zat.
Wij hebben elkaar mogen zien in jou mooie kapsalon. Toen ik er kwam werd ik warm ontvangen en de kop koffie stond klaar. Je gaf direct een veilig en rustig gevoel. Als je met jou een gesprek hebt verloopt dat soepel en het kan over van alles gaan. Dat komt omdat jij natuurlijk veel kennis hebt in het gebied van communicatie.
Maar dat heb jij niet alleen geleerd, dat komt omdat jij met een breed visie naar de wereld en naar anderen kijkt en dat kun je alleen doen als je daar het gevoel en hart voor hebt. Bij jou kunnen mensen nog wat leren. Want wanneer jij observeerd en ondersteund denk ik dat mensen daar geen onrustig en nerveus gevoel van zouden krijgen. Dit komt omdat je anderen hier de ruimte en tijd voor geeft. Als er een besluit genomen moet worden en mensen moeten keuzes maken dan ondersteun jij zoals dat moet. Dat gaat zonder manupulatie, maar wel met een overtuigingskracht. En overtuigen doe jij met het laten zien en het laten herinneren van de kwaliteiten dat iemand heeft. En dat is eerlijk en echt. Daar krijg ik een zeer dankbaar gevoel van en stel ik erg op prijs. En dat zal mij altijd bijblijven als ik aan de naam, Saskia Verbruggen zou denken.

Bedankt Saskia!

– Zerin –

Ik vond de masterclass Kleur & Hooggevoeligheid ontzettend waardevol en inspirerend, had het voor geen goud wil missen! Het heeft me laten inzien waar ik nu al sta en wat de persoonlijke ontwikkeling tot dusver me heeft gebracht. Ik vond het mooi dat we een spiegel voor elkaar konden zijn en met elkaar konden sparren over de zaken waar we tegenaan lopen/liepen. Daarnaast vond ik het bijzonder hoe ik heb ontdekt wat kleuren met je doen en ben ik momenteel volop aan het experimenten met het dragen van kleding met beide kleuren (zowel de krachtkleur als de balanskleur). Toevallig had ik vandaag mijn krachtkleur petrol aan en kreeg ik ‘onverwachts’ veel complimenten van collega’s vanochtend, erg leuk dus om mee bezig te zijn! De uitkomsten van de scan vond ik interessant en vooral bevestigend. Ik zou dan ook zeker graag ook de hoogte gehouden willen worden van een eventueel vervolg!

– Elly –

Ik heb meerdere salons bezocht van tevoren, maar nooit een andere eigenaresse. Ik ben bij Kapsalon Saskia in Dreumel begonnen, daarna Saskia’ s Haarmode in Beneden Leeuwen en later naar Het VisieOn in Uden. Ja, je raadt het al, zoals ik zelf zeg,  ik ben nooit bij een andere kapper geweest alleen bij jou, omdat je altijd meedenkt en goed luistert, kijkt hoe het nog beter kan of wat er weer nieuw op de markt is, heb ik dit vertrouwen.
Ik ben tevreden en het is gewoon heel goed.
Daarvoor heb ik wel eens zelf geëxperimenteerd, maar dat liep toen uit op heel kort knippen, om nooooit te vergeten, haha. Tsja en sindsdien had ik me voorgenomen om gewoon naar een goede kapper te gaan en daardoor ook nooit meer kort te laten knippen. Ik houd van mijn lange blonde haar.

– Jolanda –

Het is voor mij belangrijk dat ik er representatief uit zie en daar is je kapsel een belangrijk onderdeel van. Je maakt uiteindelijk maar 1 keer een eerste indruk …

Ik ben al vele jaren klant van het VisieOn. Ik was destijds op zoek naar een kapper in Uden en ben bij Saskia terecht gekomen vanwege de goede referenties. Als kappersdochter weet ik als geen ander dat de sfeer in een kapsalon en het vakmanschap van een kapper belangrijk zijn om een langdurige relatie op te bouwen. Het VisieOn is zo’n kapsalon, knus en professioneel, waar veel ruimte is voor een lach en een gezellige babbel.

Er wordt bij het VisieOn veel aandacht besteedt aan een goed geknipt kapsel dat past bij de vorm van je gezicht en ook de kleur van het haar wordt met zorg uitgekozen. Saskia en haar team zorgen ervoor dat mijn haar er goed uitziet en dat ik het zelf vrij gemakkelijk in model kan föhnen. Met mijn drukke werkzaamheden en mijn sportieve activiteiten zoals hardlopen en tennissen, mag dat niet teveel tijd in beslag nemen.
Bij een feestelijke gelegenheid zorgt Saskia ervoor dat mijn haar er geweldig uitziet en ook voor een mooie make-up draait zij haar hand niet om.

Als iemand op zoek is naar een goede kapper zal ik zeker Saskia en haar team adviseren. Ze hebben mij in ieder geval nog nooit teleurgesteld!

– Karin –

Mijn naam is Wilma. Geen geboren en getogen Udense, maar wel een Brabantse.
Behalve mijn man, hebben mijn 3 dochters en ik, krullen/slag.
Hiervoor en door, heb ik verschillende salons bezocht. Krullend haar kan nl. niet elke kapper even goed bewerken, is mijn ervaring. Sommigen denken nl. dat ik gepermanent haar heb, die hebben mij maar 1x gezien, dan ga ik niet meer terug. Eenmaal bij Saskia beland, ben ik gebleven. Ik kwam daar denk ik doordat ik Saskia zag op school, haar kinderen zaten bij onze kinderen in de klas.
Steeds kom ik terug, omdat mijn haar/coupe altijd goed verzorgd wordt.
Ik voel me geen gewone klant, want ik krijg een speciale en persoonlijke behandeling.

– Wilma –

Ook dit resultaat bereiken?

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdagmiddag
12.30 - 17.30 uur
Salon Vrijdag
8.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
7.30 - 14.30 uur