Snel tot de kern en snel je waarden precies weten wat jou motiveert.
Het VisieOn spiegelt je innerlijk en als jij wilt ook je uiterlijk.

  • Duidelijkheid in een bedrijf
  • Duidelijkheid voor jezelf
  • Duidelijkheid voor waar je voor staat
  • Duidelijkheid in je gezin
  • Duidelijkheid in relaties

Duidelijkheid geeft rust..

Sluit je werk aan bij je waarden? Is er ruimte om te onderhandelen over bepaalde taken? Wat jij hebt gestudeerd, wil je dat ook echt gaan doen? Allemaal vragen die van belang zijn als je fijn wilt leven en werken.

Als je werk aansluit bij jouw waarden die jij belangrijk vindt dan kun je makkelijker presteren. Je doet dingen hierdoor vaak moeiteloos doordat jouw gevoel hierbij goed aansluit.
Bijvoorbeeld; Geniet je van veel vrijheid of heb je juist sturing nodig? Hou je van innovatie of wil je niet teveel veranderen? Hou je van gezelligheid of ben je liever meer op jezelf?
Als je iets mist bij een vacature of in je baan en je mag eigen initiatief tonen, je wilt groeien en je mag hierover sparren en kijken of er meer kan of op een andere manier jezelf laten zien. Dan is het fijn dat die mogelijkheid zich voordoet.

Jouw waarden weten geeft je hierdoor meer rust en duidelijkheid voor jezelf en de ander. Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
Je hebt een studie gedaan en je bent blij dat je klaar bent. Maar wat nu? Je mag van geluk spreken dat je ook daadwerkelijk iets met je studie gaat doen, want ondertussen met de opgedane kennis van nu past het niet meer in jouw plaatje. Veel studenten gaan gewoon totaal iets anders doen.

Het zijn vaak de competenties die van belang zijn bij jou. Ben jij iemand die houdt van daadkracht en deskundigheid of juist innovaties interessant vindt en binnen welk bedrijf vind je zoiets dan. Weet jouw competenties!

Meer kunnen ontplooien als je ambitie hebt of als je wilt groeien. Sluiten je ambities aan op wat jij voor ogen hebt, je doel in je werk. Het komt niet aanwaaien, na de studie houdt het niet op. Een leven lang leren is niet erg als je maar iets doet wat je graag doet! Doen waarvoor je gemaakt bent kun je moeiteloos en is elke dag genieten. Zorg dat je energie krijgt en niet dat het je teveel energie kost.

Kom met mij in gesprek, dan gaan we samen kijken welke mogelijkheden er zijn op jou persoonlijk afgestemd! Kijk hier verder en vraag jouw gratis spiegelgesprek aan.

Tip! Denk je ik wil al beginnen en mezelf gaan ontdekken wat een grote kracht van mij is?
Doe dan alvast mee aan de gratis 365 dagen campagne! Elke maandag start de campagne voor nieuwe inschrijvingen. Kijk hier verder en schrijf je in https://www.visieon.nl/365-dagen-persoonlijke-kracht/

 

Chat openen