Bij kapsalon Het VisieOn geven we je graag advies over je haren knippen en stylen. De persoonlijke uitstraling van een mens is belangrijker dan een mode vorm, daarom gaan wij graag met je in overleg om zo tot een prachtig resultaat te komen. De uitstraling die het beste bij jou past, want als je jezelf goed voelt ben je op je mooist! En dat geldt al helemaal voor als je gaat netwerken, gaat solliciteren, een presentatie geeft en natuurlijk ook als je een date hebt.

Wist je dat de vorm van je gezicht een belangrijk kenmerk is van jouw uiterlijk? Daarom is het handig om te weten wat je met een bril, halslijn en accessoires zoal kunt doen om je gezichtsvorm op de beste manier uit te laten komen. Je kunt rekening houden met vormen en lijnen wat betreft je haar, kleding en make-up.

Waarom eerst haren knippen en stylen? Met het goede model wordt je gezichtsvorm optimaal gebruikt. En daar vanuit gaat kapsalon Het VisieOn aan het werk. Het klinkt misschien te simpel voor woorden, maar haren knippen en stylen is essentieel voor een goed kapsel.

Als we dan beginnen met haren knippen en stylen, wat de basis is om te starten, kunnen we daarna kijken naar de kleuren.

 

Speciaal voor de heren: Color Camo!

Heb je 10 minuten tijd? Neem Color Camo! Een behandeling met Color Camo duurt slecht 10 minuten en geeft een 10 jaar jongere uitstraling.

Doordat de kleur mengt met de eigen haarkleur krijgt het een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is tot 4 weken zichtbaar en vervaagt geleidelijk zonder uitgroei en dat met slechts 10 minuten behandeling aan de wasbak.

 

 

  • Het grijze haar wordt gecamoufleerd waardoor het zijn natuurlijke uitstraling behoudt.
  • Het resultaat is 4 weken zichtbaar en vervaagt geleidelijk.
  • Geen uitgroei.
  • Proteïnen en quinoa olie zorgen voor sterk en glanzend haar.

Maak direct een afspraak!

Bel (0413) 25 50 10 of stuur een e-mail.