Spiegelcoaching

Klantervaringen

Lees hier over resultaten die klanten behalen met mijn trajecten.

Ik was regelmatig gehaast en had geen duidelijke focus, een doel.

Als manager komen uitdagingen dagelijks op mijn pad en door mijn rode drijfveer voelde ik altijd de urgentie om direct met iedere uitdaging passievol en boordevol energie aan de slag te gaan.

Saskia heeft een frisse en ruimdenkende blik en zorgt met de juiste vragen ervoor dat je daadwerkelijk nadenkt over belangrijke aspecten in het leven en je werk. De begeleiding en coaching van Saskia heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust en balans ervaar in zowel mijn zakelijke als privé omgeving. Dit stelt mij als manager in staat de tijd te nemen om oprecht te luisteren naar mensen , door te vragen en weloverwogen beslissingen te nemen. Ik ben ondertussen als teamontwikkelaar aan de slag en ook gepromoveerd en financieel verbeterd.

Eventuele uitdagingen voor straks:

  • tijd voor jezelf
  • toenemende druk door corona crisis

– Daniël –

Moeiteloos Werken is ook de tijd nemen om samen als team leuke dingen te doen. Op 12 februari 2020 heeft Saskia Verbruggen voor ons team Moeiteloos Werken een inspiratiemiddag verzorgd over het onderwerp ‘kleur’. Verschillende onderwerpen zijn op een speelse manier aan bod gekomen. Wat doen de verschillende kleuren met je buitenkant (uiterlijk), binnenkant (innerlijk) en overkant (anderen)? Wat voor type ben jij? Water, vuur, lucht of aarde? Op welke manier communiceer je dan? Naast een toelichting over de psychologie van kleur en een korte kleurenanalyse, hebben we ook een gedeelte van het imagospel gespeeld. Met behulp van allerlei vragen aan elkaar, leer je elkaar op fijne manier beter kennen en worden de positieve kwaliteiten van iedereen benadrukt. Dit kan je dan ook weer door vertalen naar de werksituatie. Hoe kom je over? Wat is jouw natuurlijk manier van werken? Welke kleur kan je gebruiken om kracht bij te zetten en jouw uitdagingen te ondersteunen? Dit alles onder professionele begeleiding van Saskia, in een positieve sfeer. Last but not least, was de middag super verzorgd met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een geslaagde waardevolle middag! Op naar een kleurrijk vervolg.

Namens team Moeiteloos Werken,
Madelon

Paulien, 62 jaar, net gestopt met werken en nu? Waar ligt mijn kracht, wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik beter in balans blijven en kies ik voor mijzelf zonder schuldgevoel? Ik zat in een dip maar had geen zin om daar diepgaande gesprekken over aan te gaan met “peuten” of “ logen” Ik wilde praktische handvatten en niet teveel zwaarte. Ik heb ervaren wat kleur voor de binnenkant kan doen, heel bijzonder. Na het invullen van een vragenlijst kreeg ik mijn persoonlijkheidsrapport met plussen en minnen. Verbind dat aan kleur en dan kun je gaan spelen met kleding, sieraden, nagellak, sjaals, lingerie om jezelf in je kracht te zetten of wat meer balans te geven. Hoe bijzonder en simpel is dat? En het werkt! Het was mooi om te ervaren hoe de wisselwerking tussen de vrouwen in de groep als vanzelf ontstaat, herkenning en ondersteuning. De energie die die je van elkaar krijgt heeft mij een boost aan zelfwaardering en inzicht gegeven en ik ga met volle kracht vooruit, een nieuwe fase in.

– Paulien –

Recent heb ik een super fijne online powerboost gesprek met je gehad, dit was na aanleiding van een Poweranalyse. Ik ervaarde het als een bijzondere mooie ervaring, daarom wil ik graag een review schrijven. Ik was door jou genomineerd om de analyse te doen, ik ben werkzaam in de zorg, als een longarts kom ik in nauwe contact met patiënten met COVID-19 infectie, dat is zowel fysiek en mentaal erg zwaar geweest. Jouw analyse gaf mij een mentale steun om deze droevige en zware tijd door te komen. Het was voor mij een eye opener om mezelf beter te leren kennen en het beste uit mezelf te halen! Dit heb ik als een ongekende positief, persoonlijk en energiegevend ervaren! Ik raad het iedereen aan!

– Maggy –

Erkenning.
Jij gaf mij een Analyse die mij door een spiegel deed kijken!
Doelgericht/ planmatig een eyeopener.. Je liet mij d.m.v. een rapport mijzelf zien in de vorm van een kleur..deze kleur gaf aan wie ik ben en waar ik voor sta een eye opener.. een leermomentje en het besef dat ik goed bezig ben ook al denk ik soms van niet.. een waardevolle ervaring dus!
Je deed dit alles op een prettige/ rustige/ toegankelijke manier een manier die vertrouwen afdwingt.
Je laat iemand zich thuis voelen…
Na ons gesprek kreeg ik een rapport met tools en handvatten.. alles keurig uitgewerkt.
Dank hiervoor.. ik ga hier zeker mee aan de slag en raad jou innovatieve manier van werken zeker aan! Het zal menigeen helpen om eens goed naar zichzelf te kijken, te zien wat iemand voor een kwaliteiten bezit en welke manieren en gedragingen er nog aan toegevoegd kunnen worden om jezelf sterker te voelen. En er op een manier te kunnen staan die voor jou goed voelt en bij jou past.. zodat jij de wereld nog beter aan kan!

– Simone –

Ik vond het een heel fijn gesprek. Herkenbaar en bevestigend.
Jouw aanpak zorgt ervoor dat je in stapjes bespreekt hoe je persoonlijkheid of je persoonlijke voorkeur(en) opgebouwd zijn. Daarnaast is het leuk om in gesprek te gaan over je ‘tegenpool’.
En als laatste hoe je je kracht in kan zetten en hoe je er voor kan zorgen dat je de ‘buitenwereld’ bewust en positief kan beïnvloeden, met name dat je daar zelf invloed op uit kan oefenen als je je bewust bent van je krachten.
Ik zou dit mensen aanbevelen als ze ervoor open staan en er ook iets mee willen doen, omdat het dan een hele leuke manier is van jezelf (verder) ontdekken en ontwikkelen.

– Suze –

WoW, de spijker op zijn kop! Wat een bijzonder cadeau!
Recent heb ik een Powerboost analyse gewonnen bij Saskia. Geweldig dat het rapport echt op alle fronten klopt. Mijn sterke punten, waar ik nog regelmatig aan twijfel, werden bevestigd maar ook mijn valkuilen en uitdagingen.
Het rapport bekrachtigt dat ik het juiste beroep heb gekozen, anderen coachen en begeleiden om weer in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk! Mijn drijfveren zijn ‘Harmonie & Balans’. Hoe mooi is dat? Precies dat wat ik nastreef voor mijzelf maar ook mijn klanten. Harmonie en balans in een vitaal leven en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Fijn dat het rapport ook tips geeft hoe ik nog meer in balans kan komen en het beste uit mijzelf kan halen. Nog meer in mijn kracht te komen. Zichtbaarheid is er een van. Het rapport inspireerde mij om meteen actie te ondernemen! Dankjewel Saskia voor deze liefdevolle spiegel.
Het geeft mij een Powerboost om mijn gekozen weg nog meer glans te geven.

– Carolien –

Een geweldige verrassing vond ik het, de kleurenanalyse! En omdat ik al meerdere van dit soort testen had gedaan, was ik ook erg benieuwd wat de uitslag werd. De uitslag was een heel duidelijke bevestiging van wat ik al wist. Mijn sterke kanten, mijn eigen kracht en visie op het leven kwamen sterk naar buiten. Super om te zien wat mijn balanskleur is en waar inderdaad mijn uitdaging ligt: Balans houden. Gelukkig gaat dat steeds beter.
Ik vond het een fantastische middag. Mede omdat Saskia zich ook heel open en eerlijk en kwetsbaar opstelt, dan toon je zelf ook je kwetsbaarheid waardoor de antwoorden echt komen. De kleurencombinatie die wordt vertaald naar de kledingkeuze en uitstraling werkt echt door. Ik maak er af en toe bewust gebruik van..
Dank je wel voor de heerlijke bevestiging dat ik, na een aantal heftige jaren, weer op mijn eigen kracht op het goede pad sta!

– Annemarie –

Ook dit resultaat bereiken?

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uu
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen