Spiegelcoaching

Klantervaringen

Lees hier over resultaten die klanten behalen met mijn trajecten.

Ik was regelmatig gehaast en had geen duidelijke focus, een doel.

Als manager komen uitdagingen dagelijks op mijn pad en door mijn rode drijfveer voelde ik altijd de urgentie om direct met iedere uitdaging passievol en boordevol energie aan de slag te gaan.

Saskia heeft een frisse en ruimdenkende blik en zorgt met de juiste vragen ervoor dat je daadwerkelijk nadenkt over belangrijke aspecten in het leven en je werk. De begeleiding en coaching van Saskia heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust en balans ervaar in zowel mijn zakelijke als privé omgeving. Dit stelt mij als manager in staat de tijd te nemen om oprecht te luisteren naar mensen , door te vragen en weloverwogen beslissingen te nemen. Ik ben ondertussen als teamontwikkelaar aan de slag en ook gepromoveerd en financieel verbeterd.

Eventuele uitdagingen voor straks:

  • tijd voor jezelf
  • toenemende druk door corona crisis

– Daniël –

Moeiteloos Werken is ook de tijd nemen om samen als team leuke dingen te doen. Op 12 februari 2020 heeft Saskia Verbruggen voor ons team Moeiteloos Werken een inspiratiemiddag verzorgd over het onderwerp ‘kleur’. Verschillende onderwerpen zijn op een speelse manier aan bod gekomen. Wat doen de verschillende kleuren met je buitenkant (uiterlijk), binnenkant (innerlijk) en overkant (anderen)? Wat voor type ben jij? Water, vuur, lucht of aarde? Op welke manier communiceer je dan? Naast een toelichting over de psychologie van kleur en een korte kleurenanalyse, hebben we ook een gedeelte van het imagospel gespeeld. Met behulp van allerlei vragen aan elkaar, leer je elkaar op fijne manier beter kennen en worden de positieve kwaliteiten van iedereen benadrukt. Dit kan je dan ook weer door vertalen naar de werksituatie. Hoe kom je over? Wat is jouw natuurlijk manier van werken? Welke kleur kan je gebruiken om kracht bij te zetten en jouw uitdagingen te ondersteunen? Dit alles onder professionele begeleiding van Saskia, in een positieve sfeer. Last but not least, was de middag super verzorgd met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een geslaagde waardevolle middag! Op naar een kleurrijk vervolg.

Namens team Moeiteloos Werken,
Madelon

Paulien, 62 jaar, net gestopt met werken en nu? Waar ligt mijn kracht, wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik beter in balans blijven en kies ik voor mijzelf zonder schuldgevoel? Ik zat in een dip maar had geen zin om daar diepgaande gesprekken over aan te gaan met “peuten” of “ logen” Ik wilde praktische handvatten en niet teveel zwaarte. Ik heb ervaren wat kleur voor de binnenkant kan doen, heel bijzonder. Na het invullen van een vragenlijst kreeg ik mijn persoonlijkheidsrapport met plussen en minnen. Verbind dat aan kleur en dan kun je gaan spelen met kleding, sieraden, nagellak, sjaals, lingerie om jezelf in je kracht te zetten of wat meer balans te geven. Hoe bijzonder en simpel is dat? En het werkt! Het was mooi om te ervaren hoe de wisselwerking tussen de vrouwen in de groep als vanzelf ontstaat, herkenning en ondersteuning. De energie die die je van elkaar krijgt heeft mij een boost aan zelfwaardering en inzicht gegeven en ik ga met volle kracht vooruit, een nieuwe fase in.
– Paulien –

Recent heb ik een super fijne online powerboost gesprek met je gehad, dit was na aanleiding van een Poweranalyse. Ik ervaarde het als een bijzondere mooie ervaring, daarom wil ik graag een review schrijven. Ik was door jou genomineerd om de analyse te doen, ik ben werkzaam in de zorg, als een longarts kom ik in nauwe contact met patiënten met COVID-19 infectie, dat is zowel fysiek en mentaal erg zwaar geweest. Jouw analyse gaf mij een mentale steun om deze droevige en zware tijd door te komen. Het was voor mij een eye opener om mezelf beter te leren kennen en het beste uit mezelf te halen! Dit heb ik als een ongekende positief, persoonlijk en energiegevend ervaren! Ik raad het iedereen aan!

– Maggy –

Ook dit resultaat bereiken?

Openingstijden

Vakantie t/m woe. 19 augustus 2020!
Coaching

Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur

Donderdag en vrijdag op afspraak

Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen