Wat is jouw favoriete kleur en wat is blijheid en wat zijn de overeenkomsten?

  Kleur en blijheid hebben beide een positieve emotie!
  Wanneer je weet welke kleur bij jou past geeft je dat blijheid! Zo fijn als je weet hoe je die kunt terug vinden in mindere tijden. En wat kleur voor invloed kan hebben op jezelf en op de ander.
  Denk maar aan dat ene truitje of kledingstuk dat je toen hebt gekocht en nooit aan hebt gehad en dat je die kleur toen zo mooi vond. Dat was emotie op dat moment maar waarschijnlijk niet de kleur die bij je past. Misschien was het de kleur van degene die er bij was tijdens het shoppen.
  De kleur van je vriendin of vriend of de verkoper op dat moment??…..
  We luisteren veel naar anderen en kijken naar anderen…

  Meer kleur en blijheid in ons leven is toch van groot belang en vooral in de tijd van nu. Het enthousiasme proberen terug te vinden. Misschien was die er nog steeds, of je hebt gewoon goed je best gedaan om positief te blijven. Maar desondanks is er veel gebeurd om je heen en dat kon niet onopgemerkt blijven, een bijzondere periode waarin iedereen nog steeds
  wordt uitgedaagd in een vernieuwende en veranderende tijd.
  De drukte is overal weer aanwezig. Ondernemers die het boven hun hoofd groeit en we zijn overal alweer veel ballen in de lucht aan het houden. Wat zijn we druk, terwijl we eerst letterlijk stil stonden.

  We willen eenieder meenemen op een tempo dat past in deze nog onzekere en uitdagende tijd van online en offline. Om met drukte om te gaan is het fijn om jezelf door en door te kennen en dat je jezelf waardeert in jouw unieke talenten. Om erachter te komen wie je bent en wat belangrijk voor jou is en hoe je dat kunt laten zien, daar zijn bepaalde rustmomenten voor nodig in je leven en ook de juiste mensen om je heen maken het aangenamer.

  Deze rustmomenten ontvangen mensen bij Het VisieOn tijdens een kappersbehandeling, kleuradvies, kleuranalyses, maar ook zeker de sessies die we aanbieden tijdens een coachgesprek.
  Hierdoor krijg je letterlijk inzicht in datgene waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
  Je kunt dit bepaalde levensvragen noemen, of inzichtelijke vragen,
  maar ook vragen waarom je toch telkens minder zelfvertrouwen vertoont of twijfelt doordat er gedachten ontstaan die we het liefst niet willen.

  Met de inzichten in jezelf leg je de basis om te begrijpen en te waarderen wat jou zo bijzonder en krachtig maakt. Voor die volgende stap van verdere ontwikkeling is wel actie vereist.

  Durf die moedige keuze te maken zodat jij jezelf waardeert
  en durft te laten zien wie jij bent en wat je wilt!

  En wat mijn favoriete kleur is?
  Grijs, uit de kleurfamilie zwart-wit.
  De scherpzinnige professional die niet afhankelijk wil zijn en graag vrijheid en ruimte om zich heen voelt. Ik heb die vrijheid structureel nodig en trek me terug om even alleen zijn.
  Ik gebruik mijn eigen kracht als basis op een onafhankelijke manier en dat continu.

  Mijn totaalbeeld is Zwart-wit-grijs en antraciet. Dit zijn mijn favoriete kleuren. Maar ik kan ze niet leven als ik geen magenta (rose) in mijn leven toelaat. Kleur is gevoel en je voelt je in een bepaalde ruimte fijn doordat het bij je iets oproept. Hier komt niemand onderuit!
  Het zit in ons gevoel en beleving en in nog veel meer.
  Doordat we kleur koppelen aan kwaliteiten kunnen we ons imago met persoonlijkheid verbinden
  en hierdoor communiceren.
  Tenslotte kun je alle kleuren met jezelf verbinden als je weet hoe je ze kunt toepassen.

  Meer weten?
  Wil je meer weten over jouw persoonlijke kleuren van nu?
  Of meer weten over jouw buitenkant kleuren? Maar wil je ook meer weten over jouw persoonlijke kledingstijl, de vormen, het contrast, de glans of textuur?
  Mail me dan voor meer info hetvisieon@ziggo.nl

  Kijk ook op onze website wat er allemaal mogelijk is https://www.visieon.nl/kleurrichting-gratis/

  Agenda

  • 23 & 24 Mei Pinksteren
  • Saskia doet de opleiding tot MultiDisciplinair Coach/Therapeut bij Vermeulen Opleidingen en Vorming. Dat is 2 dagen in de maand op een donderdag en vrijdag;
  • De volgende data is Saskia afwezig: donderdag+vrijdag,  27+28 mei, 24+25 juni, 16+17 september
  • Doe jij al mee met de gratis 365 dagen Campagne voor meer kleurinspiratie, zichtbaarheid en zelfvertrouwen? Lees hier verder voor meer info en meld je aan https://www.visieon.nl/365-dagen-persoonlijke-kracht/

  We wensen je een inspirerend fijn pinksterweekend toe!
  En laat van je horen!