oolaboooooOolaboo streeft naar het ontwikkelen van veilige en waardevolle voedingsstoffen om onze huid en ons haar van binnenuit te verzorgen, uit voeding gebaseerde- hoog geconcentreerde en doeltreffende cosmetica.
Oolaboo is in 2011 opgericht vanuit huidverbetering. De producten van Oolaboo zijn ontwikkeld volgens recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen, met doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen, vervaardigd met veel eerbied voor onze huid, ons haar en onze gezondheid.

olabobo

 

 

 

 

Waarom gebruikt Het VisieOn Oolaboo?
Het VisieOn is altijd op zoek naar het beste voor uw haar. Komt een merk iets tekort, dan zullen we ernaar streven dat wij het ergens anders nog vandaan toveren, zodat wij iedereen van top tot teen kunnen helpen. Daarom sluit Oolaboo heel goed aan bij Het VisieOn. Oolaboo heeft ten eerste huidverzorging en haarverzorging en het bestaat zoveel mogelijk uit voedende werkstoffen die vaak zowel gegeten als op de huid gebruikt kunnen worden met als doel de gezondheid van het totale lichaam en de huid te optimaliseren. Ieder product is verrijkt met 100% dermatologisch geteste natuurlijke actieve nutriënten. Om het verschil aan te geven is dat je bijvoorbeeld eerst verzorgend hebt, daarna komt verbeterend en daarna genezend. Verzorgende producten kunnen fijn zijn, maar als je verbeterend wilt werken, dus echt huid-en haar verbeterend, dan ben je bij Oolaboo op het juiste adres en dus ook bij Het VisieOn.

 

Geen sulfaten, wat in de meeste producten zit ( sodium laureth sulfaat) , zepen, die het haar en huid teveel ontvetten, waardoor er o.a.  allergiën kunnen ontstaan.

Geen parabenen, ipv. gebruikt met conserveringsmiddelen die tevens gebruikt worden uit de voeding. Dat is wel een veilig idee.

Geen Ftalaten, de plastics, chemische stoffen die o.a. snel doordringen in de huid en zich kan verspreiden over het hele lichaam.

Oolaboo produceert dus alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.
Oolaboo zorgt voor resultaat, durft u het aan om het te proberen?

olahabo