Over Saskia

Nu gaat alles beter worden en is alles perfect?

 Nee, ik ben ook een mens. Maar weten wat er toe doet en wat bij jou past op alle vlakken in je leven, maakt het makkelijker keuzes te maken. Mijn innerlijke vuurtje brandt weer en mijn ogen stralen.

Ikzelf durf nu ook meer mezelf te zijn en te laten zien. Ik ben een stuk duidelijker, eerlijker naar mezelf en opener naar mijn omgeving. Ik heb mijn masker ook laten zakken.

De kracht die ik altijd al bezat en die ik eerst gebruikt om mijn onzekerheid te verbergen, is nu echt mijn kracht.

Ik voel dit tot in mijn diepste van mijn lijf. Daarnaast is er ook een zachte kracht en kwetsbaarheid. Hoe fijn!

Door mijn eigen innerlijke reis ben ik nu op een punt gekomen waarop ik mijn kennis & kunde, ervaringen en passie gecombineerd zie in Het VisieOn. Het VisieOn waar ruim 20 jaar geleden mijn reis in Uden begon heeft een nieuw begin gemaakt. Opnieuw begonnen in een nieuwe tijd en ik ben terug in mijn kind zijn met mijn waarden die diep van binnen waren verstopt. Met deze waarden die ik moeiteloos kan gebruiken help ik jou ook om een nieuw begin te maken.

Saskia in het bedrijf

Ondernemerschap biedt mij de vrijheid om te doen wat ik nodig acht om van betekenis te zijn voor mezelf en voor anderen. Zonder kennis van zaken van ondernemen begon ik op mijn 18e mijn eerste bedrijf. Op mijn 21e verhuisde ik naar een groter pand. Best spannend, een groter bedrijf waar ik veel werknemers heb opgeleid en tegelijkertijd gaf ik les aan 4 groepen ondernemers. Met schade en schande wijs geworden. In het begin dat ik voor een groep stond was ik onzeker, dat gevoel herken ik nog zo goed.

Jezelf laten zien voor een groep doet iets met je en onzekerheid zit in vele kleine dingen. Van kleding tot faalangst tot jezelf conformeren met wat anderen doen. Teveel aanpassen dan kom je zelf slecht uit de verf. Zo blijf je onzichtbaar.

Door alle ervaringen die ik meegemaakt hebt bij TV. Foto Film en Theater weet ik me beter op waarde te schatten. Ik kleed me naar mijn eigen gevoel en dat mag gezien worden.

De tijd beleven is stilstaan bij de tijd
De tijd beleven is bepalen dat je hier en nu leeft.
De tijd aan jou gegeven om te leven maar vooral om te beleven.

Saskia in kleur

Zolang als ik me kan herinneren ben ik een creatieveling en ondernemer. Ik borduurde als tiener spreuken en maakte hieromheen lijstjes die ik dan verkocht. Ik hou van woorden die van betekenis kunnen zijn voor anderen.

Maar ik kon ook enorm genieten van verhalen van anderen of zelf verhalen vertellen. In mijn jeugd heb ik veel gezien vanuit mijn familie maar ook er omheen dat als je anders was wat dat met anderen deed. Maar ook als je jezelf niet durfde te uiten of te laten zien. Het intrigeerde me om dit te begrijpen maar ook hoe je ermee om ging en wat je er aan kon doen of wat je niet doet.

Mensen zijn steeds meer gericht op kijken. Er valt immers ook veel te kijken. In overvloed via media kunnen we geprikkeld raken door beelden en kleuren die we tot ons krijgen. Een kijkcultuur en er lijkt geen verzadiging of vermoeidheid te komen. Kunnen we nog wel geraakt worden?

Daarom is het goed je te beseffen dat kijken nog geen zien is. We kijken wel, maar zien we ook?

Creatief en ondernemend ben ik altijd gebleven en de interesse voor de mens, details, kleur maar ook zichtbaarheid in al zijn facetten, dat blijft me fascineren. We kijken veel maar zien we ook?

Saskia over kleding

Mooie kleding, goed zittende kleding, stoffen, kleur, details, accessoires, het complete plaatje kloppend maken.

Ik hou er van als ik een vrouw of man zie die goed is gekleed. Dat het plaatje klopt en dat die persoon er zich goed in beweegt, zelfverzekerd en er gelukkig in uit ziet, vol zelfvertrouwen.

In mijn tienerjaren vond ik het niet altijd gemakkelijk. Ik vond me soms te dik en ik vond het soms lastig me goed te kleden. Sommige meiden vond ik zo mooi slank en ik had vaak wat op mezelf aan te merken. Mijn moeder had met kleding veel meer problemen en ik heb van haar veel geleerd. Ook dat je voor jezelf moest opkomen en dat je vooral niet afhankelijk moest zijn.

Later doordat ik per toeval in het kappersvak terecht kwam leerde ik veel meer over uiterlijk en alles er omheen. En rond mijn twintigste kwam ik erachter tijdens de shows die ik met mijn personeel gaf en onze modellen dat er veel meer vrouwen en mannen onzeker over zichzelf waren. Dat ik dacht, WAT JIJ? Je ziet er zo mooi uit?? Geweldig, wat kunnen we ons soms druk maken.

Alleen het is wel van belang dat je weet wat je beter wel kunt doen en wat beter niet.

Door vele spiegelervaringen en mijn opleidingen om mensen te laten voelen dat iedereen er mooi uit kan zien ben ik de mens op een andere manier gaan zien en ben ik gaan beseffen dat eronder de kleding en haar nog meer zit.

Een mens met vele kwaliteiten die niet gauw aan de oppervlakte komen. We verbergen graag onszelf. En zetten een masker op om ons te behoeden door eerdere trauma’s of imprint-ervaringen. Hier begon mijn fascinatie van het spel uiterlijk, innerlijk oftewel buitenkant kan niet zonder de binnenkant en andersom.

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten leven waarvoor ze hier op aarde zijn. Vanuit hun ziel en hun kracht en hun volle potentie.

Mijn missie is gebaseerd op mijn ervaringen en mijn persoonlijke ervaringen als kind wat mij heeft geraakt en waardoor ik geïnspireerd ben.
Waar ik bij aangesloten ben of opleiding heb gevolgd..

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uu
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen