Saskia Verbruggen Het VisieOn Kapsalon UdenMijn naam is Saskia Verbruggen en ik ben de creatieve inspirator van het VisieOn. Er valt heel veel over mijn expertise en werkervaring te vertellen. Maar ik wil u ook graag laten kennismaken met de persoon achter de salon. Daarom vertel ik graag iets meer over mij.

Met mijn creativiteit en passie voor schoonheid en kunst, heb ik gekozen voor een vak waarin dit allemaal terugkomt. Een vak waarin ik met veel plezier en energie anderen kan inspireren en helpen. Het leven is te kort en te mooi om er niet alles uit te halen. Zowel innerlijk als uiterlijk.

Mijn gezin is het meest belangrijk. Zonder de ondersteuning en liefde die ik van hen krijg, kan ik niet alles in mijn werk geven. In mijn werk kan ik al mijn passie, visie en enthousiasme kwijt. Met oog voor detail, zorg ik dat elke klant gelukkig en stralend de salon verlaat. Zowel mijn privé als mijn zakelijk leven maken dat ik mij compleet en gelukkig voel in alles wat ik doe.

 

Wat maakt het VisieOn zo bijzonder?

De omgeving waarin wij werken is uniek en een hele fijne plek waar men zich meteen thuis voelt. Wij houden van een gezellige sfeer en we willen graag een goede band met onze klanten opbouwen.

Persoonlijk heb ik veel expertise in huis. Daardoor kan ik iedere klant met haar/zijn vraagstuk helpen. Ik sta graag voor mensen klaar om hen te helpen het innerlijk naar buiten te laten stralen.

Enkele specialisaties:

 • Het Herenvak
 • Expert in jouw krullen
 • Persoonlijke coach voor een transitie naar … A New You!
 • Make-over
 • Advies op maat voor haar, make-up, kleur, kleding & stijl.

Tenslotte is mijn visie:

De persoonlijke uitstraling van een mens is belangrijker dan een modevorm.

 

Mijn worsteling is mijn perfectionisme

Het kan altijd beter en daarom zoek ik ook altijd naar nieuwe uitdagingen. Ik trigger mezelf om te leren. Nieuwe dingen en ontwikkelingen wil ik ervaren en weer delen met mijn klanten.

Het idee dat ik iets niet weet en dat ik achter de feiten aanloop, voelt voor mij niet goed. Ik wil graag een goede professional zijn en mijn werk goed doen. Als ik iets niet weet, dan zoek ik het op of vraag het aan de desbetreffende partij. Het leven zit vol uitdagingen en dat wil ik nog heel lang beleven.

Mijn worsteling is ook dat ik heel veel leuk vind en toch keuzes moet maken. Dat is niet altijd gemakkelijk.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf zoveel disciplines aangeleerd dat ik mijn klanten op de ultieme manier kan helpen doordat ik goed begrijp wat ze bedoelen. Daarin ben ik voor mezelf nooit uitgeleerd.

 

Mijn visie

Mijn visie is om mijn klanten het allerbeste te kunnen geven dat ze verdienen, zodat ze hier blij van worden. Want dat is wat mij zoveel voldoening geeft. Dat iemand blij is en met het gevoel dat je de hele wereld aankunt naar huis gaat.

Ik ben dankbaar dat ik zoveel terugkrijg van mijn klanten. Ik heb heel veel geleerd van iedereen en ben mezelf heel vaak tegengekomen. Als kapper sta je heel dicht bij de mens; je mag de mens aanraken en iets persoonlijks voor hun maken. Dat maakt het zo uniek en bijzonder, je kunt echt iets betekenen.

 

Saskia’s achtergrond

Saskia is de stuwende kracht achter Het VisieOn te Uden. Op 15 jarige leeftijd ging zij al naar de kappersschool en op haar 18e had ze haar eerste eigen kapperszaak! Ondernemend zijn en haar klanten helpen het beste van zichzelf te laten zien, zit in haar bloed. Ze heeft een enorme passie voor haar vak!

Sinds ze met haar eigen kapsalon is begonnen, is alles in een sneltreinvaart ontstaan. Ze heeft een brede achtergrond en heeft continu nieuwe opleidingen gevolgd. Ondertussen heeft zij ruim 25 jaar haar eigen kapsalon. Ze is docent in het kappersvak en heeft de Nederlandse Haarmodelijn door het land gegeven aan ondernemers en werkt nu o.a. voor een internationaal Kappersmodellenboek.

Haar ervaring en expertise op een rij:

 • professional Hair & Make-up Artist
 • gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • nagelstyliste
 • grimeuse/special effects
 • imagostyliste
 • Kapperscoach (Kappersalert)
 • geeft stijl en kledingadviezen
 • gewerkt voor de Nederlandse TV, film en theater wereld
 • makeover specialist

Je kan met recht zeggen dat zij een creatieve duizendpoot is, die niet graag stil zit en steeds op zoek is naar een volgende uitdaging. Saskia is van mening dat ieder persoon die daar interesse in heeft, kan leren hoe je jezelf beter kunt presenteren en het beste uit jezelf naar voren kunt halen. Kortom zij deelt graag haar kennis over hoe jouw persoonlijke presentatie bijdraagt aan je personal branding!

Haar missie is om haar klanten het gevoel te geven dat ze de hele wereld aankunnen! Want als kapper verkoop je gevoel. Het is voor haar iedere keer weer genieten als ze ziet dat het wederom gelukt is.

Ondertussen leidt Saskia andere kappers op vanuit haar eigen visie. Ze wil hen helpen om net zo succesvol te zijn en hoe ze net zoveel resultaat aan hun klanten kunnen bieden. Deze stap geeft weer nieuwe inspiratie en uitdaging!

 

Wil je meer lezen over de verschillende nominaties, publicaties en referenties, klik dan op een van onderstaande categorieën:

Hair Graphics

Nominatie Awards

Foto’s

Portfolio Divers

Saskia en Bekende Nederlanders

Productiefilms

Het VisieOn is op zoek naar talent

Wij zijn veel meer dan alleen een kapsalon. Wij bieden een totaalpakket aan diensten op een hoogwaardig niveau. Daarnaast zijn wij ons aan het ontwikkelen naar een heel nieuwe fase met ons bedrijf en zoeken we versterking van ons team.

Een team dat zelfstandig werkt en elkaar aanvult zodat we elkaar versterken. Met ieder een eigen expertise, kwaliteit en vaardigheid!

Lees meer