Innerlijke kwaliteiten

Spiegelend

Het VisieOn geeft je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en laat je inzien welke je het best in de toekomst kunt gebruiken. Identiteit, je eigen kracht terugvinden en leren wie je bent: daar gaat het om. We helpen je niet alleen om je kwaliteiten te zien, maar ook om ze te benutten én zichtbaar te maken.

Lees hieronder welke diensten we hierin aanbieden.

 

Workshop

SpiegelMoment

Avontuur en plezier, durf te spelen en te leven en kom met vriendinnen of je collega’s, je team en ga aan de slag met elkaar.

Eigenlijk is het spiegelmoment, speeltijd! Elk half jaar hebben we verschillende workshops(spiegelmomenten), waar jij je voor kunt aanmelden.

Stralend jezelf zijn

SpiegelTijd

Wanneer je meer zichtbaar wilt zijn en jezelf nu wilt laten zien. Je kent het wel, je komt niet helemaal tot bloei, terwijl je dat wel in je hebt. Van grijze muis naar…

In dit traject leer je hoe je meer met zelfverzekerdheid je eigen persoonlijkheid kunt laten stralen. In 2 stappen of in 5 stappen.

Vernieuw je identiteit

SpiegelVizie

Een visie voor je bedrijf of voor jezelf.  Bij verandering in je werk, je leven, of nog een succes, of weten wie je bent en dat nog meer gaan leven.

Zet de ontwikkeling voor jezelf in en verander wat je zo graag wilt en nodig hebt. Dit kan voor het bedrijf maar ook persoonlijk.

Blogs

Niet meer in een hokje te plaatsen!

Niet meer in een hokje te plaatsen!

Ik hou er niet van om mensen in hokjes te plaatsen. Vanochtend kwam ik tot besef dat ik blij ben dat ik als specialist in Innerlijke kwaliteiten en Uiterlijke kenmerken het afgelopen is dat ik niet meer in een hokje te plaatsen ben.Dat is niet meer mogelijk.Gelukkig!...

Lees meer
Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes..

Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes..

De kracht van de juiste stappen, al zijn ze maar klein.. Heb jij dat ook, dat je héél veel dingen tegelijk wilt doen en het liefst zo snel mogelijk. Het kan jouw kracht zijn, een kwaliteit, maar ook je valkuil. Versterk jouw kracht, door kleine stappen te zetten. Neem...

Lees meer
Zelfbeeld

Zelfbeeld

Welk cijfer geef jij jezelf? Ik vind dat nogal veel gevraagd. Ik heb hier vaak mee te maken dat mensen hard werken aan hun zelfvertrouwen en zelfbeeld. Prachtig wat men dan een enorme stappen kan zetten. Iedereen kan dit. Alleen durf jij te kiezen voor jezelf? Gister...

Lees meer

Gratis

SpiegelGesprek

Hoe breng jij jouw innerlijk naar buiten?
Zodat je dit weerspiegelt ziet in je leven?

Plan hier je gratis 30 minuten gesprek met me in.
Ik laat je zien hoe je je ware schoonheid naar buiten brengt.

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uu
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen