Binnenkant

Over SpiegelCoaching

Het VisieOn geeft je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en laat je inzien welke je het best in de toekomst kunt gebruiken. Identiteit, je eigen kracht terugvinden en leren wie je bent: daar gaat het om. We helpen je niet alleen om je kwaliteiten te zien, maar ook om ze te benutten én zichtbaar te maken.

Lees hieronder welke diensten we hierin aanbieden.

Workshop

SpiegelMoment

Avontuur en plezier, durf te spelen en te leven en kom met vriendinnen of je collega’s, je team en ga aan de slag met elkaar.

Eigenlijk is het spiegelmoment, speeltijd! Elk half jaar hebben we verschillende workshops(spiegelmomenten), waar jij je voor kunt aanmelden.

Traject

SpiegelTijd

Wanneer je meer zichtbaar wilt zijn en jezelf nu wilt laten zien. Je kent het wel, je komt niet helemaal tot bloei, terwijl je dat wel in je hebt. Van grijze muis naar…

In dit traject leer je hoe je meer met zelfverzekerdheid je eigen persoonlijkheid kunt laten stralen. 

Traject

SpiegelVizie

Een visie voor je bedrijf of voor jezelf.  Bij verandering in je werk, je leven, of nog een succes, of weten wie je bent en dat nog meer gaan leven.

Zet de ontwikkeling voor jezelf in en verander wat je zo graag wilt en nodig hebt. Dit kan voor het bedrijf maar ook persoonlijk.

Blogs

Duidelijkheid 

Duidelijkheid 

Snel tot de kern en snel je waarden precies weten wat jou motiveert. Het VisieOn spiegelt je innerlijk en als jij wilt ook je uiterlijk. Duidelijkheid in een bedrijf Duidelijkheid voor jezelf Duidelijkheid voor waar je voor staat Duidelijkheid in je gezin...

Lees meer
Zet jezelf in een wolk van licht…herken jezelf! 

Zet jezelf in een wolk van licht…herken jezelf! 

Ik hou van anders, Ik hou van kwaliteit Ik hou van dat iemand zichzelf is en ik ben blij als iemand is zoals is hij/zij is .. Geen oordeel, onpartijdig, open en eerlijk, precies en …. ...wacht niet te lang… Romantisch, natuurlijk, extravagant zijn stijlen die bij...

Lees meer

Gratis

SpiegelGesprek

Hoe breng jij je schoonheid naar buiten?
Zodat je dit weerspiegelt ziet in je leven?

Plan hier je gratis 30 minuten gesprek met me in.
Ik laat je zien hoe je je ware schoonheid naar buiten brengt.

Openingstijden

Vakantie t/m woe. 19 augustus 2020!
Coaching

Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur

Donderdag en vrijdag op afspraak

Salon Donderdag en vrijdag
08.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
07.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen