Waarom naar Het VisieOn?

Marjorie van Geenhuizen

Marjorie van Geenhuizen 07Beroep: Consultant Kunst en Cultuur
Moeder van twee volwassen zoons
Kandidaat gemeenteraadslid Uden VVD

Graag kom ik bij Saskia in Het VisieOn. Mijn haar moet gewoon goed zitten en ik wil het makkelijk zelf kunnen doen. Vooral omdat ik – buiten mijn drukke werkzaamheden – ook nog graag sport. Ik moet dan makkelijk om kunnen schakelen van sportief naar gekleed door snel even te douchen en mijn haar te wassen. De coupe is alles! Als die goed geknipt is en je een goede föhnborstel hebt en je een beetje handig bent, dan lukt dat prima.Voor mij is het belangrijk dat een kapper goed de tijd neemt om te kijken en de vorm van je gezicht te analyseren.  Uit ervaring weet ik dat veel kappers te snel beginnen, waarbij je een standaard kapsel en dito kleur aangemeten krijgt. Maar niet in Het VisieOn. Daar nemen  Saskia en haar medewerkers echt de tijd voor je. Niet alleen jouw gezichtsvorm wordt bekeken, maar ook de stijl van kleding die je draagt. Ze luisteren goed welke uitstraling je wenst en bekijken wat de mogelijkheden zijn met jouw specifieke haar.
Zo heb je een ongedwongen gesprek over wat wel en niet kan. Ze verstaan hun vak, zijn eerlijk in hun advies. Daar voel ik mij prettig bij.
Als consultant heb ik een druk leven en ben veel onderweg in het hele land naar culturele organisaties die ik adviseer.
Ik adviseer over het algemeen directies of raden van bestuur en soms werk ik als dagvoorzitter of spreker bij congressen. Dan werkt het in je voordeel als je er goed verzorgd uitziet. Je hebt tenslotte maar één keer de kans om een goede indruk te maken.
Ook verkoopt Het VisieOn de haarverzorgingsproducten van Redken en die zijn écht wel vele malen beter dan wat je gemiddeld bij de drogist koopt. Ze zijn niet goedkoop; maar wel veel zuiniger in het gebruik. Overigens heb ik van Saskia geleerd juist niet zoveel styling producten te gebruiken. Mijn haar is daarmee alleen maar handelbaarder van geworden. Schijnt een veelgemaakte fout te zijn… Saskia geeft ook make-up adviezen, maar daar heb ik mezelf nog nooit de tijd voor gegund. Om dat eens te doen lijkt me een goed voornemen voor het nieuwe jaar; er moet toch wat te wensen overblijven!