13 oktober was onze grote dag, we gingen trouwen. Natuurlijk hoort op die dag alles tot in de puntjes verzorgt te zijn, dus ook het kapsel & make-up van de bruid, mij dus.
Voor speciale gelegenheden was ik al vaker naar Saskia gegaan dus het was geen lastige keus om dit ook te doen voor onze bruiloft.
Voorafgaand hebben we alles doorgesproken wat ik wel en niet zou willen, wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk wat mooi bij het geheel zou passen.
Hierin werd ik goed geadviseerd. Mijn moeder en oma waren mee naar dit gesprek en proefkapsel+ makeup en ze werden er zeer leuk bij betrokken! Er werd een klein feestje van gemaakt!
Op de dag zelf was alles spannend en druk. Saskia pakte de foto’s erbij van het proefkapsel en make-up en begon te frunniken.
Wat ik vanaf het begin al aangeef is dat ik mijn kapsel POEF wilde hebben, en dat het heel de dag POEF zou zitten. Dit is uitstekend gelukt! De hele dag heb ik geen omkijken gehad naar mijn kapsel en make-up.
Natuurlijk verloopt zo’n ochtend altijd een beetje hectisch en toen ze klaar was met mijn haar en make-up kwamen er allemaal andere mensen aan me plukken om me in de jurk te krijgen. Ondertussen was Saskia vertrokken zonder dat ik haar uiteindelijk heb kunnen bedanken.
Dus via deze….. Saskia kei bedankt! Mede dankzij jou haar en make-up kunsten is onze dag de perfecte dag geworden!

Lieve groetjes,
Mellany van Hoof- van Aspert