Ben jij ook benieuwd wat cijfers voor jou kunnen betekenen?
Kom dan maandag 16 september naar de Numerologie avond bij Het VisieOn.

Breng je vriend of vriendin mee en ga het ervaren, hoe mooi voor iedereen die graag wil verder komen!

Numeroloog Gerrit vertelt vanuit zijn expertise aan de hand van cijfers wat jij hier te doen hebt. Dit zijn bijzondere momenten voor jou, het gevoel dat er veel meer mogelijk is. Meer overzicht, inzicht en duidelijkheid.

Wat kun je verwachten?
Ten eerste zorgen we zoals gewoonlijk voor een gezellige avond, hapje drankje, hoort erbij.
Daarnaast gaat Gerrit aan de hand van enkel jouw geboortedatum je vertellen waarvoor je hier bent.
Klinkt nogal spiritueel, maar wat maakt het uit? Zoals hij bij mij ook heeft gedaan vertellen wie jij bent en wat jouw uitdaging is. Waarvoor je eigenlijk bent geboren? Numerologie is een wiskundige wetenschap, dus geen hocus pocus!

Het grappige wat hij me o.a. vertelde, de meesten zullen dit niet raar vinden, dat hij zei, dat ik totaal ongeschikt als huisvrouw ben.

Nou ja, totaal, maar je bent niet van het kokkerellen etc. Niet dat ik er niet van hou dat mensen bij mij komen, maar koken daar ben ik niet van. Wat hij me nog meer vertelde is precies waar ik nu mee bezig ben, mensen aan het denken zetten, ze vooruit helpen. Ik hou van organiseren, zoals jullie misschien nog herinneren, het evenement Voor Elke Vrouw, en zo heb ik nogal eens wat gedaan, maar dat het nu wel tijd wordt om veel mensen te gaan inspireren om ook te gaan doen wat ze echt graag willen en weten wat hun uitdaging is. Wat mij ook nog vooruit zou helpen…., vooral schrijven, schrijven, schrijven….maar wel naar je toe en niet van je af.

Dus, als je niet (meer) weet wat je nu echt graag wilt of als er allerlei dingen in je leven niet lopen zoals je graag zou willen. Of het kost je te veel moeite en energie en elke dag lijkt wel dezelfde. Bekijk het dan eens op een andere manier. En laat je inspireren! Maar het is ook vooral leuk om te weten waar jouw cijfers van je geboortedatum voor staan.
We hebben al verschillende leuke en bijzondere avonden gehad met Gerrit.
En dan zijn woordkunsten, bijvoorbeeld.. Zal ik even met je afrekenen? Of wil je betalen? Wat heb je liever? We bedoelen hetzelfde maar is het wel zo wijs om met iemand af te rekenen als je wilt betalen?

Ja, denk daar maar eens over na 🙂
En dat die avonden een succes waren laat dat duidelijk zijn.

Numerologie avond met Gerrit

Datum: maandagavond 16 september
Tijd: inloop 19.30u. We starten om 20.00 uur 

Kosten: €20,- p.p. (contant meenemen op de avond)

Locatie: Het VisieOn, Hoenderweg 3, Uden-Zuid

Tip! Ook leuk om met een vriendin of collega te komen. Of iemand cadeau te doen!

Save this date! En meld je alvast aan. Er zijn al een paar inschrijvingen.

Ben je al bij een huiskamergesprek geweest en zou je graag meer willen weten? Dan kun je een persoonlijk gesprek met Gerrit aanvragen. Stuur ons een mail en in overleg met Gerrit kunnen we dan een datum prikken.

Heb je vragen, stel ze dan gerust in de mail. Klik op onderstaande link.

Gun het jezelf. Een goed begin zo na de vakantie! 

Tot ziens!