Haarproblemen, hoe pak ik dit aan?

Om te beginnen is het van belang dat je haar en hoofdhuid behandeld met respect, door duurzame en natuurlijke producten zonder toevoegingen te gebruiken.
Hierdoor creeer je geen jeuk op je hoofdhuid of schilfers, ook een veel voorkomend probleem dat ontstaat door het vele wassen met verkeerde producten.

Ik adviseer je te kiezen voor de natuurlijke productlijn o.a. MIGHTY RICE van OOLABOO, sulfaat en parabeenvrij, en je zult versteld staan van het resultaat.

Het zijn niet zomaar shampoos, het bijzondere is dat deze ! let wel ! cosmeceuticals zijn opgebouwd uit rijstproteïnen en het vermogen hebben om op te zwellen. Hierdoor gaat je haar dikker en voller aanvoelen omdat de diameter verdikt wordt. De producten schuimen bijna niet, het is even wennen en de knop omzetten maar dat gaat snel. Het lijkt onmogelijk maar het is toch echt waar, iedere dag zie ik weer enthousiaste mensen die er zo ontzettend blij van worden.

Alle producten van OOLABOO zijn op basis van Quinoa, het meest hydraterende graan dat iedere haarkwaliteit ten goede komt. Dit voel je gelijk al na de eerste wasbeurt.

Na ongeveer 3 wasbeurten ga je het verschil van haar conditie al merken.

Sterke producten

redken productenpagina

Het VisieOn werkt alleen met Top Producten zoals Redken, Pureology en Paul Mitchell. Exclusieve merken waarmee wij het mooiste in onze klanten naar boven weten te halen. Of het nu een eenvoudige knipbeurt of een complete metamorfose betreft.

Top producten van Redken

cache-1-image-600x600-af097278c5db4767b0fe9bb92fe21690-R-D-RDK14090179Salon Het VisieOn is een erkende Redken Salon. Na enkele behandelingen merk je al wat Redken producten voor je haar doen. En dat is nogal wat! Op basis van proteïnen en vocht werkt Redken niet alleen op het haar, maar dringt het diep door in het haar. U krijgt gezond en glanzend haar zoals u het nog nooit heeft meegemaakt.

Redken bereikt 60% meer dan andere merken, daarmee liggen we 10 jaar voor op andere merken. Voor meer informatie kunt u ook de website van Redken bekijken: Redken.nl.

Volume, body, stevigheid: voor Redken Kapsalon Het VisieOn geen probleem. Elke dag haar alsof je net uit onze salon komt? Redken maakt het mogelijk! Mooi maken is voor ons geen kunst. Maar het haar mooi houden, daar moet je zelf wat voor doen. Daarom geeft Kapsalon Het VisieOn ook goede en eerlijke adviezen. Want zeg nou zelf, er gaat toch niks boven mooi en gezond haar?

Bekijk hier het nieuwe topproduct van het VisieOn Redken Signature Look