make up studio

De juist make-up maakt het verschil!

Of je nu op de foto gaat, een gala avond bijwoont, een chique avondje uit hebt gepland, of gewoon voor elke dag: bij Het VisieOn kun je hiervoor terecht. Het is van belang dat wij kijken naar je beste persoonlijke kleuren, maar dit is natuurlijk niet alles…

Saskia Verbruggen is o.a. gediplomeerd visagiste en werkt(e) onder andere voor televisie, fotoshoots en film- en theaterproducties. Zij werd als visagiste twee keer genomineerd voor de Nederlandse Make Up Award, de meest prestigieuze award op het gebied van make-up in Nederland. Zij gaat graag samen in haar make-up studio met jou zitten om voor jou de juiste look te bepalen.

Net als voor haar geldt ook voor make-up /visagie dat je moet letten op gezichtsvormen zoals de ogen/wenkbrauwen, neus en de mond (dit bepaalt 60% van je uitdrukking). De juiste kleur is een belangrijk onderdeel hiervan. Dit alles wordt haarfijn uitgelegd in de make-up studio van Het VisieOn.

 

De eerste 4 tips voor kleuradvies:

De kleur van make-up is van groot belang voor je totale look. Zo kun je door het kiezen van de juiste kleur make-up je gezicht prachtig opmaken. Je kunt het ook helemaal verpesten door kleuren make-up te gebruiken die helemaal niet bij je huid passen.

Hoe kies je eigenlijk de juiste kleur make-up voor jouw huid en uiterlijk? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten merken en kleuren make-up dat die keuze helemaal niet meer zo simpel is. Veel mensen kunnen dan ook wel wat kleuradvies voor make-up gebruiken. Daarom hierbij een aantal tips om de juiste kleur make-up te kiezen.

1. Kopieer de make-up kleur van een celebrity die professioneel kleuradvies heeft gehad

Sterren dragen doorgaans de perfecte kleur make-up en zien er geweldig uit. Een goede reden dus om daar een voorbeeld aan te nemen. Celebraties krijgen vaak hulp van make-up specialisten om de perfecte look te creëren.

Een goed alternatief is om eens te zoeken naar afbeeldingen van een ster die qua haarkleur, oogkleur, en vooral ook qua huidskleur veel op jou lijkt. Kijk eens goed hoe hem / haar make-up is gedaan, want daar kun je veel van leren! Welke kleuren make-up wordt er gebruikt? Wordt er veel of weinig make-up gedragen? En waar liggen de accenten?

2. Probeer verschillende kleuren make-up

Het klinkt misschien simpel, maar probeer gewoon een aantal kleuren make-up om te kijken wat het beste staat. Neem nadat je een bepaalde kleur make-up hebt opgedaan steeds een foto en vergelijk de verschillende foto’s met elkaar. Je zal merken dat je dan goed kan zien wat wel en niet staat.

Je kunt natuurlijk ook een gezellig avondje met vriendinnen organiseren en elkaar helpen de juiste kleuren te selecteren. Schaf pas duurdere make-up aan als je precies weet welke kleur je het beste staat.

3. Professioneel kleuradvies

Door je gezicht met de juiste kleuren op te maken, kun je een geweldig effect creëren. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een professioneel kleuradvies te vragen. Je kunt een algemeen kleuradvies aanvragen, maar ook een specifiek make-up kleuradvies.

Indien je enkel een algemeen make-up kleuradvies wil, dan ben je voor enkele tientallen euro’s al klaar. Sommige specialisten bieden zelfs een gratis make-up kleuradvies aan in combinatie met een behandeling.

4. De juiste kleur make-up voor je huidskleur

Je huidskleur is een zeer bepalende factor voor het kiezen van de juiste kleur make-up. Wil je meer weten over de verschillende huidskleuren, wat jouw huidskleur is en welke kleuren make-up daarbij passen neem dan contact met ons op.

 

Maak een afspraak

Bel ons op (0413) 25 50 10 of stuur een e-mail.

 

Visagie tarieven

Make-up
Dagmake-up  30min € 37,90
Avondmake-up 40min € 47,90
Extra make-up advies uitvoeren tijdens het opmaken 60min € 67,90
**Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.