https://www.visieon.nl/nieuwsblog/

Werken met bezieling wordt steeds schaarser, weten waar je voor staat en doen waar je gelukkig van wordt…,het lijkt simpel..

Het kan ook simpel zijn, maar dan is het wijs dat je weet, wáár je blij en gelukkig van wordt. Besef en er bij stilstaan. Wanneer je dit gaat ervaren dan geeft het je rust en duidelijkheid. Zelf heb ik telkens ook een hele weg bewandeld met ups en downs. Als ik terugkijk dan is het telkens dichtbij en dus simpel!

Ondanks dat heb ik het mezelf onderweg best moeilijk gemaakt. Nog steeds kan ik het mezelf wat lastig maken, alleen ik heb geleerd om nu meer los te laten.

Hoe? Omarmen, mijn kwetsbaarheid omarmen, want dat hoort ook bij mij. Ik hoef niet meer continu te streven naar het hoogst haalbare en ik ben ook niet meer bezig met de mening/reactie van de ander.

Ik probeer meer dingen te doen die me blij maken. We leven nu en je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen geluk.

Zelf heb ik lang gezocht naar wat mij nu weer echt blij maakt. Als ik terug kijk dan was het altijd al zo dichtbij en was het simpel.

Ik hou zelf van vrijheid en ruimte en persoonlijke groei. Hierin ben ik in mijn werkzaamheden duidelijke keuzes gaan maken. Als ondernemer besloot ik jaren geleden om zowel zakelijk als op persoonlijk vlak in mezelf te investeren en meer plezier te beleven in het ‘zijn’ en mijn leven.

Ik ben dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen. Daarnaast let ik ook meer op mijn voeding en ik probeer ook om op een sportieve manier (wat bij mij past), mijn leven in te richten. Hierdoor ben ik fysiek en mentaal enorm gegroeid en ik weet en ervaar dat werken aan je buitenkant jouw binnenkant versterkt en andersom.

Door mijzelf te challengen ben ik mezelf nog beter gaan leren kennen en weet ik beter waar mijn hart blij en gelukkig van wordt.

Ik gun dat iedereen om dichtbij jezelf te gaan kijken waar je voor staat, wie jij bent en hoe jij dat kleur kunt geven. Op de manier waar jij je gelukkig bij voelt.

Terugkeren naar jezelf en de natuur. Geniet van de kleine dingen, voor iedereen anders en dat mag.

Werk aan jouw ‘levensmissie’,

Zorg voor voldoende rust en oplaadmomenten en neem de tijd om te dagdromen en om dutjes te doen. Het klinkt misschien oubollig, maar daarmee zorg je niet alleen goed voor jezelf, je bent ook een voorbeeld voor de ander.

Geniet van schoonheid en van kunst en vaak ben je ook begaafd op dat vlak. Op welke manier dan ook. Denk out of the box en doe eens out of the box.

Geniet op jouw manier en doorbreek die comfortzone, that’s where the magic happens.

Liefs Saskia

https://www.visieon.nl

https://ondernemersalert.nl