“Vanochtend kreeg ik een grote schok”, las ik in de nieuwsbrief van mijn webbouwer…

Ik ga namelijk altijd bij dezelfde oldschool tankstation tanken: tl-licht, groezelige tegels en geen gezelligheid, nergens te bekennen. Laten we zeggen, het is erg functioneel.

En als ik ga afrekenen zat er altijd dezelfde jongen, verveeld achter zijn glas om mijn geld aan te nemen. Eigenlijk kun je ook niet meer verwachten van zo’n oninspirerende omgeving.
Ze waren al een tijdje aan het verbouwen en toen ik geïnteresseerd vroeg wat ze aan het doen waren. Kwam het antwoord: ’Verbouwen’

Okeeeey…

Verder niet meer gedacht aan dit ongezellige-maar-handig-op-de-weg-naar-werk-tankstation totdat ik vanochtend weer het rode knipperende benzine-lampje zag en wist dat ik deze nu echt niet meer kon negeren.

Ik liep het tankstation binnen om af te rekenen en schrok me wild. Wat een metamorfose had het voormalige afrekenhok gekregen!
In een warm en hip interieur stonden twee frisse jongens in matching schorten me stralend op te wachten. Er stond zachtjes lounge muziek op en er waren verse taartjes op de mooie houten bar uitgestald. Leuke sfeerlampen….the works.

En de jongen die me zo vrolijk en in z’n sas bediende was diezelfde verveelde jongen van eerder. Toen ik ze complimenteerde met hoe mooi het was geworden vertelde hij hoe zo veel leuker het was om nu hier te mogen werken en hoe vers de broodjes waren en dat ze ook vegan gebak hadden. Het plezier straalde van hem af.

De hele tent had een upgrade gekregen. En hiermee werd het personeel geuplift én daarmee de klant ook. Ik heb meteen een taartje meegenomen!

Misschien een raar vergelijk maar ik ervaar het zo precies als met mijn coachees.
Terwijl we kijken naar jouw kwaliteiten en wat je er mee kunt kan het ook een mega empowerment voor jezelf zijn, wanneer jij het beste uit jezelf durft te halen.

Ik begrijp dat verbouwen aan een pand iets anders is dan dat je jezelf een persoonlijke ontwikkeling in jezelf gunt. Daarnaast gun je het jezelf vaak niet (vrouwen hebben dat nog meer dan mannen) en zet je jezelf op de laatste plaats. Het is niet nodig, eerst iets anders, of eerst mijn kinderen of eerst mijn werk goed inzetten. We weten altijd wel iets voordat we aan onszelf willen of durven te werken.

Inge zei laatst tegen me na het halfjaartraject:
“Het geeft me meer professioneel zelfvertrouwen en ook in mijn privé.”

Deze kracht die jij voelt vertaalt zich door naar het enthousiasme van je klant en in je werk. Wanneer jij meer aan jezelf durft te werken verandert jouw hele mindset over jezelf. Werk en privé. En daarmee ook je gedrag en hierdoor ook je acties.

Net als de jongen in het tankstation. Hij bloeide helemaal op in zijn nieuwe omgeving. En dat vertaalde zich door naar de klant die ook nog blij iets extra’s meenam.

Heb je iets nodig wat in lijn met jouw ambities, je wensen, je dromen, je potentie ligt?
Check wat je nodig hebt. En upgrade jezelf!

En mocht je daarbij hulp kunnen gebruiken als je op zoek bent:

  • Voor meer richting of een belangrijke keuze.
  • Of exact jouw waarden onderzoeken om vanuit je drijfveer en missie te kunnen gaan werken.
  • Of als je een betere balans wilt nastreven of persoonlijk wilt groeien en dat graag ook aan de buitenkant wilt laten zien.
  • En blij zijn met jezelf, wie je bent en hoe je eruit ziet.

Ook inzicht hoe je effectief en met plezier kunt samenwerken. In een team jouw grootste kwaliteit kunnen gebruiken en dat dit gezien wordt. Of als je wilt ondernemen vanuit je grootste kracht.
Dan kun je me deze zomer inschakelen voor een 1-op-1 sessie.

Je wordt geholpen met precies die vragen of wensen die jij hebt op jouw persoonlijk vlak voor jouw persoonlijke ontwikkeling, inzicht in jouw innerlijke kwaliteiten en uiterlijke kenmerken.

Zo maak je vliegensvlug een upgrade slag. Met alle positieve gevolgen van dien!

Let op, dit is geen gratis dienst. Dit is wanneer jij serieus met jezelf aan de slag wilt, voor jezelf of voor je business!

Vraag hier een privé sessie met me aan….>>>>> https://www.visieon.nl/kleurrichting-gratis/

En laten we samen jou meer zichtbaar maken en waar jij voor staat!
Dan pas kunnen mensen je zien.

Your true colors!
-Saskia-