Persoonlijke Coaching

Ben je op zoek naar jezelf? Sta je voor een belangrijke keuze in het leven? Wil je meer rust en/of duidelijkheid? Ben je op zoek naar balans? Kortom: wil je (weer) blij zijn met jezelf? Dan is een persoonlijk coachingstraject bij Het VisieOn iets voor jou.

Persoonlijke coaching is maatwerk, want iedereen is anders. Maar, we starten altijd met een persoonlijkheidsanalyse. Dit zijn 40 vragen welke veel inzicht geven over jou als persoon, jouw verlangen, jouw kracht, jouw behoeftes en welke kleuren daarbij passen. Vervolgens gaan we samen de diepte in, op zoek naar handvatten zodat jij de beste versie van jezelf wordt. 

Je ontvangt zelfinzicht, meer zelfvertrouwen en zelfwaardering. Meer energie, meer rust. We kijken naar jouw toekomst en mogelijkheden. De persoonlijke begeleiding zorgt voor een structureel bewust gekozen pad, wat resulteert in gedragsverandering vanuit jouw persoonlijke kracht en sturing.

Uiteindelijk ontvang je jouw unieke powerrapport met kleurrijke materialen en praktische adviezen. Je krijgt inzicht in wat kleur voor jou kan betekenen en hoe je dit kunt gebruiken op een positieve manier. 

 

Team Coaching

Door bewust te worden van elkaars kwaliteiten, kleuren en verlangen wordt snel inzichtelijk hoe een team samengesteld is. Zit iedereen op de juiste plek? Staat iedereen in zijn of haar kracht binnen het team? 

Tijdens de groepssessies gaan we werken aan verbinding, positionering en groepsverhouding. Wat is jouw plaats in deze groep? Wat zegt jouw kleurfamilie over de keuzes die jij maakt? 

Dit coachingstraject is uitermate geschikt voor het herpositioneren van teams, versterken van de teamspirit, het creëren van meer begrip voor elkaar, betere samenwerking en het (her)kennen van talent en kwaliteiten. 

Dit coachingstraject is ook geschikt voor leidinggevenden, je leert persoonlijke kernwaarden van jouw team herkennen en kunt dit gebruiken door een bewustere keuze te maken omtrent het aannemen van nieuwe werknemers. Je kijkt naar welke talenten elkaar aanvullen in een team, hoe je kwaliteiten maximaal kunt benutten en hoe je maximale resultaten behaald. Je creërt een omgeving waarin iedereen gewaardeerd wordt en dus meer werkgeluk zal ervaren. 

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!