Toen ik op mijn 18e begon met ondernemen, had ik nooit gedacht dat ik deze reis zou maken wat leidde tot het inspireren en helpen van anderen. Ooit begonnen in de kappersbranche, waar ik me vervolgens ontwikkelde tot beauty- en imagospecialiste. In de gehele breedte van het vak heb ik kennis en kunde gedeeld; als kapster, docent en imagostylist. Zowel voor particulier als in de foto-, film- en theaterwereld. Prachtige avonturen, waarbij vooral de ‘buitenkant’ centraal stond. 

Ik werd nieuwsgierig naar het effect van de buitenkant op het innerlijk van de mens. Daarom ben ik me hier steeds meer in gaan verdiepen. Waarbij ik mij de laatste jaren ook ben gaan ontwikkelen tot multidisciplinair therapeut. Een intensieve weg, maar de cirkel is rond. Want zo perfectionistisch als ik ben, doe ik het goed of helemaal niet.

Ik werd geboren in het land van ‘Maas en Waal’, tussen de rivieren. Dit maakt mij een waterliefhebber. In het dorp waar ik woonde heb ik meer dan eens van dichtbij meegemaakt dat men werd veroordeeld om wie je was of hoe je eruit wilde zien. Wellicht heeft dit, samen met de wijze lessen van mijn ouders om vooral op eigen benen te kunnen staan, ervoor gezorgd dat ik mezelf wilde ontwikkelen om anderen inzicht te geven en te kunnen helpen.

Mijn pad was niet zonder hobbels, deze inzichten en ervaringen neem ik uiteraard graag mee tijdens jouw reis. Het VisieOn staat voor ‘thuiskomen bij jezelf’. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Mijn missie is om jou weer op je eigen pad te helpen, door jouw kernwaarden, kleuren en kwaliteiten te (her)kennen en waarderen. Want imago en persoonlijkheid staan onlosmakelijk met elkaar in verbinding.

Recensies & Ervaringen

Ik was regelmatig gehaast en had geen duidelijke focus, geen doel. Als manager komen uitdagingen dagelijks op mijn pad en door mijn drijfveer voelde ik altijd de urgentie om direct met iedere uitdaging passievol en boordevol energie aan de slag te gaan.

Saskia heeft een frisse en ruimdenkende blik en zorgt met de juiste vragen ervoor dat je daadwerkelijk nadenkt over belangrijke aspecten in het leven en je werk. De begeleiding en coaching van Saskia heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust en balans ervaar in zowel mijn zakelijke als privé omgeving.

Dit stelt mij als manager in staat de tijd te nemen om oprecht te luisteren naar mensen , door te vragen en weloverwogen beslissingen te nemen. Ik ben ondertussen als teamontwikkelaar aan de slag en ook gepromoveerd en financieel verbeterd.

Daniël

Paulien, 62 jaar, net gestopt met werken en nu? Waar ligt mijn kracht, wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik beter in balans blijven en kies ik voor mijzelf zonder schuldgevoel?

Ik zat in een dip maar had geen zin om daar diepgaande gesprekken over aan te gaan met “peuten” of “logen” Ik wilde praktische handvatten en niet teveel zwaarte.

Ik heb ervaren wat kleur voor de binnenkant kan doen, heel bijzonder. Na het invullen van een vragenlijst kreeg ik mijn persoonlijkheidsrapport met plussen en minnen. Verbind dat aan kleur en dan kun je gaan spelen met kleding, sieraden, nagellak, sjaals, lingerie om jezelf in je kracht te zetten of wat meer balans te geven. Hoe bijzonder en simpel is dat? En het werkt! Het was mooi om te ervaren hoe de wisselwerking tussen de vrouwen in de groep als vanzelf ontstaat.

De energie die die je van elkaar krijgt heeft mij een boost aan zelfwaardering en inzicht gegeven en ik ga met volle kracht vooruit, een nieuwe fase in.

Paulien

WoW, de spijker op zijn kop! Wat een bijzonder cadeau! Geweldig dat het rapport echt op alle fronten klopt. Mijn sterke punten, waar ik nog regelmatig aan twijfel, werden bevestigd maar ook mijn valkuilen en uitdagingen.

Het rapport bekrachtigt dat ik het juiste beroep heb gekozen, anderen coachen en begeleiden om weer in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk! Mijn drijfveren zijn ‘Harmonie & Balans’. Hoe mooi is dat? Precies dat wat ik nastreef voor mijzelf maar ook mijn klanten. Harmonie en balans in een vitaal leven en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Fijn dat het rapport ook tips geeft hoe ik nog meer in balans kan komen en het beste uit mijzelf kan halen. Nog meer in mijn kracht te komen. Het rapport inspireerde mij om meteen actie te ondernemen! 

Carolien

Moeiteloos Werken is ook de tijd nemen om samen als team leuke dingen te doen. Saskia Verbruggen heeft voor ons team Moeiteloos Werken een inspiratiemiddag verzorgd over het onderwerp ‘kleur’. Verschillende onderwerpen zijn op een speelse manier aan bod gekomen.

Wat doen de verschillende kleuren met je buitenkant (uiterlijk), binnenkant (innerlijk) en overkant (anderen)? Wat voor type ben jij? Water, vuur, lucht of aarde? Op welke manier communiceer je dan? Naast een toelichting over de psychologie van kleur en een korte kleurenanalyse, hebben we ook een gedeelte van het imagospel gespeeld. Met behulp van allerlei vragen aan elkaar, leer je elkaar op fijne manier beter kennen en worden de positieve kwaliteiten van iedereen benadrukt.

Dit kan je dan ook weer door vertalen naar de werksituatie. Hoe kom je over? Wat is jouw natuurlijk manier van werken? Welke kleur kan je gebruiken om kracht bij te zetten en jouw uitdagingen te ondersteunen? Dit alles onder professionele begeleiding van Saskia, in een positieve sfeer.

Last but not least, was de middag super verzorgd met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een geslaagde waardevolle middag! Op naar een kleurrijk vervolg.

Madelon

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!