Het VisieOn

Persoonlijke coaching

 Loop je even helemaal vast en kun je wel wat handvatten gebruiken? Door middel van persoonlijke coaching geef ik jou inzicht in jouw unieke kwaliteiten en hoe deze te benutten. Ik ben er voor je als je het zelf even niet meer weet. Of het nu gaat om het (terug)vinden van de balans, het verhogen van je zelfvertrouwen of herkennen van je valkuilen: persoonlijke coaching kan jou helpen. 

Loop je tegen iets aan maar weet je niet of coaching jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we het samen! 

Iedereen is anders: coaching-traject op maat!

Persoonlijke coaching, de naam zegt het al: we gaan aan de slag met jou, als persoon. En iedereen is anders, daarom vraagt coaching om een traject op maat. We kijken naar jouw vraagstuk: waar loop je vast? Wat zijn jouw doelen? We kijken naar wát jou zo uniek maakt. Wat zijn je sterke kanten? Waar liggen jouw valkuilen? Waar kunnen we kracht vandaan halen? We werken aan jouw zelfvertrouwen, zichtbaarheid en zelfbeeld. Hoe beter je jezelf kent, hoe krachtiger je in jouw schoenen staat. Persoonlijke coaching is een achtbaan van emoties: soms confronterend en vaak een verrijking. Coaching met een lach en een traan. Ik help je graag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Een kennismakingsgesprek levert vaak al veel inzichten op. Zo weet je meteen of coaching jou kan helpen. Zijn wij een match? Dan ontvang je een voorstel op maat. Hierin staat een samenvatting van jouw coachvraag, wat je wil bereiken, een advies en de prijs. Daarna zullen we zo snel mogelijk starten. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in. 

GRATIS

Coachingsgesprek

Plan hier je gratis 30 minuten gesprek in en ik 
laat precies zien hoe Het VisieOn jou kan helpen!

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!