Uiterlijke kenmerken

Kapsalon in Uden

Ben jij op zoek naar een kapsalon in Uden waar jij met al je haarwensen terecht kan? Bij Het VisieOn geven we je graag advies over knippen van je haar, het verven en stylen voor dames en heren.
Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in allerlei soorten haar, zoals dik, dun, grof, futloos , lang, kort, steil en krullen. Heb jij vragen en wil je advies? Laat het ons weten en neem contact met ons op. 

Udense kappers Het VisieOn

Wist je dat de vorm van je gezicht een belangrijk kenmerk is van jouw uiterlijk? Wij, als kappers, kijke ook naar de structuurvan het haar, of hoe lang iemand is. Dit behoort allemaal tot het totaalplaatje. Daar hoort veel meer bij dan dat je in eerste instantie zou denken. Daarom kunnen wij jou adviseren wat het beste bij jouw gezichtsvorm past. Zo creëren wij een goed geknipt kapsel dat past bij jou als persoon.

Met passie voor het vak, geven wij onze klanten het gevoel dat je de hele wereld aankunt! Gelegen in het vriendelijke, gezellige Brabantse dorp Uden, in een oude boomgaard met terras en buitensalon. Hier bieden wij een persoonlijke en huiselijke sfeer waar jij kan genieten van je afspraak bij de kapper.

Heren kapper

Als professionele kappers verzorgen wij alle behandelingen van knippen tot een complete restyling voor mannen. Het is onze passie jou mooi te maken met een goed gevoel.

Wil jij je haren laten knippen of verven? Misschien je baard beter ‘in shape’ brengen? Het VisieOn kan deze wensen voor jou uit laten komen door de jarenlange ervaring in het mooie kappersvak. Bekijk onze pagina’s voor meer informatie. 

Dames kapper

Hoe weet je welk kapsel of kleur het beste bij je past? Het VisieOn gaat met jou in gesprek en kunnen jou het perfecte haaradvies geven. Wij kijken verder dan het haar. Wij kijken naar je gezichtsvorm en welke kleuren het beste bij je huid passen om een persoonlijk advies te geven.

Wij geven iedereen persoonlijke aandacht en advies, want iedereen is uniek anders. Het VisieOn gelooft in het complete plaatje en je haar maakt daar een groot deel van uit. 

Metamorfose

Wil jij jouw look compleet veranderen door je haarstijl compleet te veranderen of wil je de schade beperken? Het VisieOn is naast een dames-, heren- en krullenkapper verder gespecialiseerd in metamorfoses. Wij luisteren naar jouw verhaal en willen ervoor zorgen dat wij het complete plaatjes, dat jij in je hoofd hebt, tot leven kunnen brengen.

 Naast het veranderen van je haar kunnen we verder met je mee kijken naar de kleuren die bij je passen om je uiterlijke metamorfose compleet te maken. Bekijk onze pagina voor meer informatie. 

Kom naar kapsalon Het Visieon in Uden

Bij kapsalon Het VisieOn in Uden ben je aan het juiste adres voor dames knippen, heren knippen en haren verven. Je kunt bij ons terecht voor zowel een eenmalige make-over als maandelijks je kapsel onderhouden. Zodat je haar altijd goed zit en met de perfecte haarkleur!

Wil je een perfect zittend kapsel dat bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!