In 5 stappen jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid vergroten!

Workshop Imago

Meer online zichtbaar, meer bevestiging wie je bent en wat je belangrijk vindt. Meer rust en duidelijkheid.
Weten waar je kracht ligt en wat je valkuilen zijn. Beter in balans blijven en kiezen voor jezelf zonder schuldgevoel. Volg nu de Workshop Imago en kom dichter bij jezelf te staan.
Snel tot de kern om nu te excelleren, nu te starten en nu GAS te geven, Het kan! Het mag zelfs online!

Snel tot de kern online

In deze veranderende wereld is het van belang dat je heel goed weet wie je bent en wat jouw waarden zijn. Hierdoor kun je met gemak ook met anderen communiceren en begrijpen mensen je veel beter. Nummer 1 is dat jij jezelf hierdoor ook veel beter begrijpt en dat jouw aanpak of de weg er naar toe veel makkelijker gaat worden. Meer bevestiging over jezelf en hoe je hiermee kunt omgaan. Welke valkuilen en uitdagingen en dat je meer inzicht in jezelf krijgt.

Meer inzicht in jezelf en jezelf hierdoor veel meer de moeite waard vinden is meer kracht. Jouw kracht weer hervinden is van belang als je meer jezelf wil laten zien en persoonlijk wilt ontwikkelen. Groeien naar jouw authenticiteit, jouw unieke waarden, dan wordt alles veel makkelijker.

Aan de slag met praktische handvatten.

Ik help jou om je kracht weer te hervinden in 5 online stappen, van anderhalf uur. Het is een project voor jezelf. Je mag ook eerst 2 stappen doen en daarna nog 3 stappen.

\

De eerste stap: We gaan eerst kijken naar jouw verlangen en brengen dit kleurrijk in beeld.

\

Tweede stap: Daarna gaan we aan de slag met jouw grootste kracht en hoe dit voor elkaar van belang is.

\

Derde stap: Waar kom jij in balans en hoe ga je dat doen. Zo fijn dat je weet wat jouw Balans is! Praktisch aan de slag met jouw uiterlijke kenmerken waar je meer van wilt weten.

\

Vierde stap: Inzicht in je totaalbeeld, in jouw hoe en jouw wat.

\

Vijfde stap: Verdere verdieping. Inzicht in jouw verdere pad, evt. jouw doelgroep, jouw communicatie naar buiten.

Resultaat:
Jij weet in 5 stappen, wie jij bent, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je dat kunt communiceren naar de mensen om je heen. Meer bewustwording & ontwikkeling van je eigen identiteit, voor je werk en privé. Een effectieve communicatie en presentatie die je helpen succesvol te zijn in samenwerking met anderen, je persoonlijke relaties en je baan.

Imago speltraining/ workshop daagt jou uit.

Om met volle aandacht naar elkaar te kijken en met elkaar in gesprek te gaan over huidig en gewenst imago.

Voor ons is imago de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant. Als deze 3 elkaar versterken, dan zien we wie jij bent, wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, hoe energiek of zeker je overkomt en dan “kloppen” kleding en accessoires, kapsel en make-up, lichaamstaal en de manier waarop jij communiceert met de indruk die jij maakt op een ander.

Met bekenden, vrienden of collega’s geef ik onder begeleiding (Saskia) als gecertificeerd Imago Expert, op een positieve manier feedback hoe je elkaar ziet. Hierbij geef je elkaar tips, op basis van een imago vraag, waarmee je zelf of als team mee aan de slag wilt, om te komen tot het gewenst imago.

Tijdens het spelen krijg je nieuwe inzichten en word je je steeds bewuster van datgene wat je uitstraalt – verbaal en non-verbaal: Jouw imago!

 • We laten je zien hoe bijzonder je bent door de ogen van de ander.
 • Je krijgt inzicht in wat imago is, wat het belang is van een positieven eerste indruk en hoe je jouw imago op een gewenste manier kunt vormgeven.
 • Bewustwording & ontwikkeling van je eigen identiteit.
 • Het vergroten van jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid.
 • Een effectieve communicatie en presentatie die je helpen succesvol te zijn in samenwerking met anderen, je persoonlijke relaties en je baan.

Voor wie?

Particulieren

 • Bewust bezig zijn met de vraag; wie ben ik  en hoe kan ik mezelf het beste laten zien
 • Interesse in welke kleuren, stijlen, kleding, accessoires, kapsels etc. het best bij je passen.
 • Nieuwsgierig naar jouw imago en hoe je op anderen overkomt.
 • Aan de slag met een positieve eerste indruk om je communicatie kracht bij te zetten.

Zakelijke markt

 • Teambuilding: om elkaar beter te leren kennen, elkaars kwaliteiten te waarderen en elkaar op een positieve manier feedback te leren geven.
 • Om stil te staan bij het belang van een positieve eerste indruk.
 • Bewustwording van imago en alle facetten van binnenkant, buitenkant en overkant, die hierbij een rol spelen, te vergroten.
 • Communicatie te verbeteren en daardoor positieve resultaten te behalen als een team.

Wat zijn de mogelijkheden?

 • Een Imago kennismaking
 • Een Imago Verdieping, met keuze uit: Binnenkant (innerlijke & uiterlijk), Buitenkant (kapsel, make-up, kleur en stijl, kleding & accessoires), Overkant. ( Jouw eerst indruk).
 • Een imago Masterclass
 • Een Imago training

Vraag naar jouw mogelijkheden en boek hieronder een gratis spiegelgesprek!

GRATIS

Coachingsgesprek

Plan hier je gratis 30 minuten gesprek in en ik 
laat precies zien hoe Het VisieOn jou kan helpen!

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!