Dames kapper in Uden

Dames haren verven

Bij Het VisieOn kun je naast dames knippen ook terecht om jouw haren te laten verven. Tegenwoordig is het verven van je haar de normaalste zaak van de wereld. Hoe ouder je wordt, hoe meer grijze haren je krijgt. En hoewel een grey look best goed kan staan, wil je misschien toch je normale haarkleur terug. We geven persoonlijk advies, kijken wat de mogelijkheden zijn en welke haarkleur bij jou past. Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op en laat weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

Kies voor dames haren verven bij Het VisieOn

Door je haar te laten verven, voel je je meteen een stuk jonger of beter over jezelf. Het VisieOn ligt in het bruisende Brabantse Uden. We bieden persoonlijke aandacht en sfeer én wanneer het mooi weer is, kunnen we heerlijk naar buiten. Zo kun jij lekker genieten de persoonlijke aandacht terwijl wij jouw haren verven, maar ook van de huiselijke sfeer. Wij zorgen voor een heerlijk moment voor jezelf en zorgen ervoor dat jij stralend de deur uitloopt. 

Haren verven voor dames

Een goed geknipt kapsel is van groot belang, want zo komt je haarkleur mooi tot zijn recht. Wil jij een mooi kapsel dat bij jou past? Kies dan niet alleen voor het knippen van je haar, maar ook voor het kleuren. Denk er tenminste over na of dat iets voor je is. Of nog beter, vraag ons om advies, want wij kijken verder dan het haar. Wij kijken naar de vorm van je gezicht en wat voor soort kleuren het beste bij jou past. 

Wij helpen je graag bij Het VisieOn en kijken samen met jou wat de mogelijkheden voor je zijn qua haren verven. Wil je weten wat  de mogelijkheden zijn qua dames haren knippen? Kijk snel verder op onze website of neem contact op. 

Tarief dames haren verven vanaf:

  • Uitgroei v.a. € 47,25
  • Lengte kleuren v.a. € 43,95
  • Highlights/lowlights kamstrepen v.a. € 24,75
  • Highlights/lowlights folies, balayage v.a. € 30,15
  • Toeslag kleur € 9,10
  • Toeslag lang haar € 9,40

Wil je liever een abonnement om regelmatig te kunnen kiezen voor dames haren verven? Geen probleem, vraag naar onze mogelijkheden qua abonnementen of bekijk onze pagina.

*Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Dames haren verven in Uden bij Het VisieOn

We helpen je graag verder met een persoonlijk dames advies voor het verven van je haar. Bij het VisieOn in Uden kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou. Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen doen? Kijk dan vooral verder op onze website of neem contact met ons op. Wij staan jou graag te woord over dames haren verven, knippen, metamorfoses, heren knippen en verven.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!