Dames kapper in Uden

Dames knippen

Het VisieOn geeft je persoonlijke aandacht wanneer je je haar komt knippen. Wij kijken verder dan het haar, want het moet goed bij jou passen. Waar kijken we dan naar? Wij kijken naar de gezichtsvorm, er wordt gelet op de structuur, de valling en de conditie van het haar. Van daaruit krijg je persoonlijk advies met als resultaat een perfect zittend kapsel dat bij jou past! Wil je graag meer weten over onze werkwijze en hoe wij jou kunnen helpen met jouw haar? Neem dan contact met ons op!

Dames knippen bij Het VisieOn

Onze dames klanten die kiezen om hun haar te laten knippen bij Het VisieOn, gaan altijd met een grote glimlach de deur uit. Wij zorgen voor het complete plaatje en stylen je haar naar wens. Zij waarderen de persoonlijke aandacht en genieten van de huiselijk sfeer in de salon. Daarnaast kunnen we heerlijk in de zomer in onze ‘buitensalon’ genieten van het lekkere weer. Wij verwennen graag onze klanten en stellen hun wensen voorop. Wil jij weten of wij jou kunnen helpen? Kijk anders nog verder op onze website of neem direct contact op voor meer informatie.

Hoe belangrijk is een goed kapsel?

Hoe beter ons haar zit, hoe beter wij ons voelen. Je haren zijn ontzettend belangrijk en als ons haar niet ziet, dan is het allemaal een stuk minder. Wij knippen niet zomaar, maar wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten kapsels en weten op elke vraag een antwoord. Ben je op zoek naar een krullenkapper? Wij kunnen je helpen. Wil je weten of kort haar bij je staat in plaats van je lange haar of vice versa? Wij kijken graag met je mee. 

 

Tarief dames knippen vanaf:

  • Dames Wassen Knippen v.a. € 40,02
  • Wassen Knippen Blowen v.a. € 53,35
  • Wassen Knippen Föhnen v.a. € 62,98
  • Wassen Blowen v.a. € 25,49
  • Wassen Föhnen v.a. € 31,05
  • Toeslag lang haar € 9,68

Wil je liever een abonnement om regelmatig te kunnen kiezen voor dames knippen? Geen probleem, vraag naar onze mogelijkheden qua abonnementen of bekijk onze pagina.

*Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Dames knippen bij Het VisieOn in Uden

Wil je graag meer weten over onze aanpak qua dames knippen of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen voor dames haren verven? Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Of kom anders een keer langs bij Het VisieOn in Uden en wij staan je graag te woord.

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon Donderdagmiddag
12.30 - 17.30 uur
Salon Vrijdag
8.30 - 17.30 uur
Salon Zaterdag
7.30 - 14.30 uur