Heren kapper in Uden

Heren knippen

Bij Het VisieOn zijn we speciaal opgeleid voor heren kapsels en heren knippen. Tegenwoordig noemen we het barbier, maar voorheen was je vakbekwaam als je opgeleid was als herenkapper. Voor heren die graag een passend en goed zittend kapsel willen hebben,
ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring en kunnen jou zeker helpen. Meer informatie over heren knippen? Neem contact met ons op!

Kies voor heren knippen bij Het VisieOn

Heren knippen, baard scheren, trimmen of contouren netjes bijwerken, het lijkt simpel, maar toch ook heren hebben een goed kapsel nodig en er is verschil! Heren hebben dik, dun, krul of grof haar. Iedereen wil er goed uitzien en het goed kunnen onderhouden. Voor heren moet het praktisch zijn en als je trend gevoelig bent, kunnen wij jou heel goed helpen.

Hoe belangrijk is een goed kapsel?

Vergeet niet dat mannen er ook graag goed uit willen zien en daar hoort zeker een goed kapsel bij! De verhoudingen van het haar mbt je gezichtsvorm zijn enorm van belang voor een perfect zittend kapsel. Denk daarbij aan een eigenwijs kruintje of lok. Wij kijken graag met je mee wat bij jou past.

We hebben regelmatig herenochtenden bij Het VisieOn, heel plezierig, want het is dan toch meteen een andere sfeer in het Brabantse Uden!

Tarief heren knippen vanaf:

  • Heren Wassen Knippen € 31,-
  • Toeslag nieuw model € 5,15
  • Toeslag lang haar €9,40
  • Droogblazen & Model Blowen € 9,30
  • Baard Modeleren & Scheren €15,70
  • Snor bijwerken € 3,15

Ben je geïnteresseerd in een abonnement om zo regelmatig langs te kunnen komen? Geen probleem. Bekijk onze abonnementen pagina of neem contact met ons op.

*Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Heren knippen in Uden bij Het VisieOn

Wil je graag meer weten over onze aanpak qua heren knippen of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen voor heren haren verven? Neem contact met ons op en wij helpen je graag. 

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!