KLEURRICHTING

Wil je kennismaken met kleur en wat dit voor jou op dit moment kan betekenen? Dit kan voor jou helpen op gebied van ondernemerschap of in je privéleven. Bijzonder en heel waardevol, omdat het je helpt jezelf op eigen kracht en met passie en vol zelfvertrouwen te laten zien.

De kleuren die je kiest geven een momentopname, een soort foto van jezelf van wat er nu speelt. Jouw verlangen en wat je zou kunnen gebruiken in je verdere ontwikkeling. Vraag een online gratis gesprek aan. Het is 1-op-1 en je hebt 30 minuten mijn onverdeelde aandacht!

Deze richtingaanwijzers die je krijgt tijdens ons videogesprek zijn:

  • Echte eyeopeners die jou op weg helpen, als je er ook écht iets mee doet
  • Speciaal voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen, ondernemers in de dienstverlening, maar ook als je het beu bent om niet gezien te worden, of je wilt van kwetsbaarheid naar kracht, creatievelingen die weten dat ze veel meer kunnen maar niet weten hoe ze dat kunnen laten zien, hooggevoelige personen die hun grenzen moeilijk kunnen aangeven,
  • Het geeft je meer inzicht dat er meer mogelijk is
  • Helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is aantekeningen maken

Samen bekijken we tijdens ons richtinggesprek aan de hand van jouw eigen selectie kleuren:
-Hoe jij je op dit moment zelf ziet
-Hoe jij overkomt op anderen
-Wat er op dit moment in je leven speelt

Kleurinspiratie

Wil jij weten wat kleuren over jou, jouw onderneming, jouw.. vertellen en hoe ze je helpen om te groeien als persoon? Waardoor je vol zelfvertrouwen je passie kunt volgen en je kracht meer kunt versterken en laten zien?

In mijn agenda zijn altijd enkele plaatsen gereserveerd voor deze kleurrichting. Het is 1-op-1 en je hebt 30 minuten mijn onverdeelde aandacht. En het is super relaxed online, dus je kunt lekker makkelijk vanuit jouw vertrouwde omgeving dit volgen.

Klik op de knop hieronder en maak eenvoudig een afspraak in mijn online agenda. Je kiest de tijd die jou het beste uitkomt. Ik zie ernaar uit!

Het VisieOn

\

Slaat de brug tussen innerlijk en uiterlijk

\

Wij kijken vooruit en werken gericht toe naar een doel

\

Onze aanpak is praktisch; we komen snel tot de kern

Coaching voor de spiegel

Uiterlijk Advies

Meer weten?

Openingstijden

Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
Woensdag 18:00 - 21:00

Contact

T: 06 53119022
E: info@visieon.nl

A: Hoenderweg 3
5406 NL Uden

Ben je actief in de kappersbranche en kun je coaching gebruiken? Dan is kappersalert misschien iets voor jou! Neem snel een kijkje!