Vernieuw je identiteit

SpiegelVizie

Een visie voor je bedrijf of voor jezelf.

Wil jij ook jouw sleutel tot succes of jouw uitdaging ontdekken?

Tijdens deze spiegelreis deel ik graag wat ik geleerd heb tijdens mijn persoonlijke coaching en opleidingen.
Vanuit mijn opleiding tot Persoonlijk Krachtcoach. Maar ook mijn eigen ervaringen als leerkracht, professional Hair & Make-up Artist voor t.v. foto film en theater. Mijn coachopleiding bij de Alba akademie en nu de muliti-disciplinaire coaching van Katelijne Vermeulen. Ook neem ik mee mijn marketing bij Laura Babeliowsky, mijn ondernemers skills, vanaf mijn 18e tot nu ben ik ondernemer, en opleidingen van Simone Levie met Katelijne uit de  transformatieschool. Allerlei social mediatrainingen, maar ook de vele transformaties die ik bij anderen mocht ontwikkelen. Altijd geïnvesteerd in marketing, persoonlijke ontwikkeling, reïntergratie begeleiden bij mensen om weer in de maatschappij te kunnen deelnemen. Ik ben ook coach bij een ondernemersgroep, wij delen elkaars kennis en helpen onze klanten totaal. D.w.z.: Hulp aan ondernemers voor alles waar ze tegen aan lopen. Samenwerking vind ik enorm belangrijk en van daaruit kunnen we allemaal groeien.
Het gebeurt maar al te vaak. Niet jezelf durven te laten zien om allerlei redenen.
Er zijn onderzoeken geweest en het blijkt dat bijna 70% hun kansen laten liggen.
Dus laat jouw kansen niet liggen!

Van kwetsbaarheid naar kracht!

Ik heb drempels genomen, die ik anders niet had genomen, gewoon omdat ik dacht ik het niet kon. Saskia geeft je een fijne training, want meestal word alles zo snel uit je handen getrokken en snap je het eigenlijk nog niet.
Bij Saskia ga je het doen en daardoor leer je het zelf ervaren en dat je het stiekem ook wel kan maar gewoon moet doen! Ook legt ze het op een goede en een leerzame manier uit. Je ziet ook aan haar dat ze echt heel veel weet van het vak, dit brengt ze heel duidelijk en professioneel over. 

Het geeft mij veel inzichten hoe ik mijn vak kan gaan beheersen, doordat ze me leert mijn angst te overwinnen om toch over die drempel te gaan.

 –Stan

Paulien, 62 jaar, net gestopt met werken en nu? Waar ligt mijn kracht, wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik beter in balans blijven en kies ik voor mijzelf zonder schuldgevoel? Ik zat in een dip maar had geen zin om daar diepgaande gesprekken over aan te gaan met “peuten” of “ logen” Ik wilde praktische handvatten en niet teveel zwaarte. Ik heb ervaren wat kleur voor de binnenkant kan doen, heel bijzonder. Na het invullen van een vragenlijst kreeg ik mijn persoonlijkheidsrapport met plussen en minnen. Verbind dat aan kleur en dan kun je gaan spelen met kleding, sieraden, nagellak, sjaals, lingerie om jezelf in je kracht te zetten of wat meer balans te geven. Hoe bijzonder en simpel is dat? En het werkt!

-Paulien-

Moeiteloos Werken is ook de tijd nemen om samen als team leuke dingen te doen. Saskia Verbruggen heeft voor ons team Moeiteloos Werken een inspiratiemiddag verzorgd over het onderwerp ‘kleur’. Verschillende onderwerpen zijn op een speelse manier aan bod gekomen. Wat doen de verschillende kleuren met je buitenkant (uiterlijk), binnenkant (innerlijk) en overkant (anderen)? Met behulp van allerlei vragen aan elkaar, leer je elkaar op fijne manier beter kennen en worden de positieve kwaliteiten van iedereen benadrukt. Dit kan je dan ook weer door vertalen naar de werksituatie. Hoe kom je over? Wat is jouw natuurlijk manier van werken? Welke kleur kan je gebruiken om kracht bij te zetten en jouw uitdagingen te ondersteunen? Dit alles onder professionele begeleiding van Saskia, in een positieve sfeer. 

Namens team Moeiteloos Werken, Madelon

\

Authenticiteit

Weten wie je bent en wat je kunt.
Bewust zijn van je talenten, competenties en drijfveren.

\

Balans

Weten in welke kwaliteiten jouw uitdagingen liggen en hoe je die kunt ontwikkelen.

\

Zelfbewust zijn

Meer zelfwaardering en zelfvertrouwen door meer innerlijke rust en evenwicht.

Ga je droom leven en geniet van wat bij jou past.

Al vele jaren help ik ondernemende vrouwen en mannen in de zakelijke dienstverlening om de beste versie van zichzelf te laten zien. Velen denken dat een nieuwe garderobe of een professionele fotoshoot een goed middel is voor zakelijke groei. Maar helaas, ik heb het allemaal gezien en het is belangrijk een goede foto en de juiste kleding. Maar daar ga je al, welke juiste kleding? En wanneer is die foto goed?
Mijn kennis voor t.v., foto, film en theater is veelomvattend en overal herkennen we vaak onzekerheden en wat moet ik aan en kan ik dat wel maken en wat is nodig en hoe moet ik mezelf laten zien, ze zien mij als sterk maar ik ben ook maar een mens..

Net als kleuren die moeten matchen, moeten ze ook goed voelen anders kan men niet acteren, of zichzelf zeker voelen. Kleuren die passen bij jouw uiterlijke kenmerken is nog niet hetzelfde als kleuren die matchen bij jouw persoonlijkheid, jouw talenten en jouw kwaliteiten. Laat staan of je weet wat jij precies wilt en waar jouw kwaliteiten nu echt liggen en hoe je dat goed kunt laten zien en wanneer bij welke gelegenheid.

Het is mijn specialisatie om je op een praktische en gestructureerde manier te helpen om inzicht te krijgen in jezelf, jouw passie, drijfveren en  jouw ambities.

Van kwetsbaarheid naar kracht is mogelijk!

Laat van je horen, ik denk in een gratis kennismakingsgesprek ook al met je mee.

Aanbod SpiegelVizie persoonlijk

 • Jouw spiegelreis start met het helder maken wat jij het allerliefste wilt betekenen of bereiken, jouw verlangen! Hier starten we altijd mee. Als je jouw verlangen niet helder hebt weet je niet waar je naar toe moet.
 • Jouw persoonlijk Krachttype, jouw grootste Kracht. Een prachtige bevestiging om verder te kunnen.
 • Daarna jouw Balanstype. Als je niet weet wat jouw balans is kom je niet in balans.Essentieel!
 • Met praktische handvatten lukt het jou om te gaan ervaren en richting te geven aan jouw vervolg.
 • Vervolgens ontdek je jouw Totaalbeeld, jouw ‘blauwdruk’, voor succes en geluk! Dit bestaat uit je 4 hoofst scorende Krachttypes en je Balans. Hiermee krijg je een verfijnd inzicht in hoe jij de dingen het allerliefste doet. Het geeft je een helder en concreet effectief beeld van wat jou het diepst drijft. Jouw diepste waarden. Laat zien wie je bent, je bent uniek en men zit op deze mensen te wachten. Wacht niet te lang!
 • Zichtbaar in beeld, laat zien wie je bent met praktische stappen. Wat past nu bij jou en hoe ga ik dat doen?
 • Je persoonlijkheid versterken. Inzicht in je non-verbale communicatie.
 • Tips voor jouw communicatiestijl en hoe kun je effectief met anderen communiceren.

Fantastische handvatten om jouw persoon Kracht bij te zetten. Het versterken van je persoonlijkheid!

Wat is het resultaat van jouw spiegelreis?

 • Je krijgt meer inzicht in wat jou zo uniek maakt
 • Je krijgt meer zelfinzicht, zichtbaarheid en zelfvertrouwen
 • Je hebt een inzichtelijk doel wat jou de kracht geeft om jezelf te ontwikkelen
 • Het geeft je meer rust als je staat voor belangrijke keuzes in werk & privé
 • Je ervaart letterlijk veel meer rust, energie en duidelijkheid, veel meer kleurrijke positiiviteit 

Wil je liever meedoen in een groep? Dat kan ook klik hier.

Openingstijden

Coaching Maandag t/m woensdag
8.30 - 17.30 uur
Donderdag en vrijdag op afspraak
Salon

Donderdag en vrijdag
8.30 - 17.30 uur

Salon Zaterdag
7.30 - 14.30 uur

Contact

06 53119022

hetvisieon@ziggo.nl

Chat openen