Vandaar dat mijn nieuwsbrief uit bleef en ik niet meer de kracht had om iets te delen..

Ja, soms weet je het niet meer en heb je jaren iets gedaan wat je heel fijn vond maar de voldoening wordt minder. Je wordt onrustig, verwart of misschien zelfs verdrietig of boos of emotioneel. Misschien omdat je iets bent ontstegen of dat het een automatisme wordt. Het kunnen allerlei redenen zijn waar je tegenaan loopt of in vastloopt in je leven. Ik weet nog dat ik jaren geleden dacht dat het anders moest maar ik wist eigenlijk niet wat en hoe. Ik kwam in contact met anderen die daar ook mee worstelden en ben toen ingestapt in een jaarplan dat mijn leven veranderde…

Nog altijd ben ik blij dat ik voor mezelf durfde te kiezen, het was voor mij life changing. Ik was op een punt gekomen van, is wat ik nu doe nog interessant voor mijn toekomst en mijzelf of zal ik het roer omgooien zodat ik toch nog interessant blijf in deze maatschappij. En wat heb ik dan te bieden? De laatste jaren en vooral nu verandert er heel veel. Hoe onderscheid je jezelf nog in de massa en hoe kijken anderen naar mij of hoe kijk ik naar mezelf? Het is goed om te blijven aanhaken, zodat de uitdaging in mijn geval er nog steeds is. Genieten van wat je doet en van betekenis zijn is voor mij van belang en ook dat ik op eigen benen kan staan. Een doel in mijn leven en weten waar ik de balans kan vinden om niet over mijn grenzen te gaan. Een duidelijke boodschap afgeven naar anderen is niet altijd makkelijk als je zelf niet weet hoe.

De reis vervolgde zich daarna verder en ik kwam in contact met coaching en therapie opleidingen. Hierin ben ik enorm gegroeid door mijn eigen dingen aan te kijken, waardoor ik nog meer begrip kan opbrengen voor anderen. Tijdens mijn opleiding voor multi-disciplinair therapeut werd ik ziek, zelfs 2 jaar op rij werd er bij mij borstkanker geconstateerd en waren deze jaren zeer intensief. Ik heb mijn opleiding toch afgerond. Dit alles heeft mij enorm verrijkt en kan ik nu zeggen dat ik ben gekomen op het punt om alles wat ik heb meegemaakt en geleerd kan toepassen in mijn werk. Begonnen in het kappersvak als docent en ondernemer, trouwens een geweldig vak! Later ben ik als voormalig professioneel Hair & Make up Artist voor t.v. foto, film & theater een nieuwe weg ingeslagen. De weg van resetcoach en therapeut. Persoonlijke ontwikkeling en opruimen wat jou niet meer past. Terug naar jouw essentie, want dat is waarvoor je hier bent gekomen. Die bevestiging heeft me rust en duidelijkheid gegeven.

Mijn unieke aanpak combineer ik met mijn artistieke achtergrond en ook met de psychologie van kleur. Hierbij help ik anderen om van binnenuit de ware schoonheid te ontdekken en omarmen, die van wie jij bent en waar jij voor staat en hoe jij het liefste doet en wat bij jou past. Positief kijken wat jij hebt en niet wat jij niet hebt. Iedereen heeft kwaliteiten en die kun je door non verbale communicatie laten zien aan de buitenkant. Hierdoor kun je leren om deze transformatie te gebruiken om jouw innerlijke en uiterlijke zelf te versterken.  Ontdek vandaag nog de kracht van mijn unieke benadering! Klik hier om te leren hoe mijn transformatieve reis jou kan helpen jouw innerlijke en uiterlijke zelf te versterken.

En meld je nu aan voor de Winteraanbieding persoonlijkheidsanalyse

Waaruit bestaat deze?

 • Een intake om jouw wensen in kaart te brengen
 • Een sessie van 1,5 uur
 • En 1 vervolgsessie van 1,5 uur
 • Een persoonlijk rapport van jouw verlangen of van jouw grootste kracht in balans
 • Een kort traject met een coachende insteek waar de nadruk ligt op het innerlijk
 • Datum in te plannen in de kalender, Calendly

Kleur je toekomst arrangement

Denk je dat je liever kiest voor een arrangement met vriendinnen of met je moeder of familie of zelfs jouw team/collega’s?
Dan wil ik je uitnodigen voor een heel speciale ervaring voor meer: Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen met een positieve benadering en plezier.Je krijgt enthousiasme en energie om meer over jezelf te weten te komen.Zet jezelf gerust op nummer 1. Tenslotte begint het daar. Kies!

 • Datum in te plannen via de mail of via mijn kalender in nader overleg w.b. jouw wensen. Er is veel mogelijk en ik vertel je graag de mogelijkheden die bij jou passen.
 • Tijdsduur: 3 uur (in de middag) en een lekkere hightea of coffee
 • Een onvergetelijke middag, waarbij we samen meer begrip in onszelf en elkaar ontdekken op een luchtige manier. Een kleurrijke middag en plezier gegarandeerd!
 • Locatie: Hoenderweg 3 Uden
 • Inclusief werkboek, alle materialen

Frisse start

Dit is niet zomaar een uitnodiging; het is een kans om samen met je vriendinnen en/of collega’s nieuwe herinneringen te maken. We zitten in het begin van het nieuwe jaar, een perfecte tijd om een frisse start te maken en ontdek nu meer over jezelf. Een kleur je toekomst arrangement is een positieve methode, wat veel verder gaat dan traditionele workshops om vanuit een nieuw begin meer uit jezelf te putten en gaat dieper dan ooit.Ontdek samen met je vriendinnen en ervaar door de ogen van de ander hoe bijzonder en waardevol jij bent!

Pilot aanbod

En omdat we in het begin van het jaar zitten is het de perfecte tijd voor een frisse start. Ik bied je daarom de mogelijkheid om in de maand februari of maart en Kleur je Toekomst arrangement te boeken tegen een speciale pilot prijs van €72,- incl.btw. Eindigend op een 2, ja want we gaan samen aan de slag:) Ook wanneer je kiest voor een datum later in het jaar, dit is het moment om in actie te komen en te gaan werken aan jezelf en jouw doelen.
Aarzel niet en stuur deze uitnodiging door naar je vriendinnen. Laten we samen een kleurrijke wereld creëren!

Ik kijk ernaar uit om jou en je vriendinnen/collega’s te verwelkomen op de Hoenderweg 3 in Uden. Kleur je Toekomst arrangement in een inspiratievolle omgeving. Maak van dit jaar een jaar vol kleur, positiviteit en vooral plezier!

Een kleurrijke en opgeruimde groet,
Saskia Verbruggen
Resetcoach en therapeut
Professioneel Hair & Make-up Artist
Persoonlijk Kracht en kleur coach