DANKBAAR

De herfst is nu echt aangebroken, maar wat hebben we nog van de mooie zonnige dagen kunnen genieten!!
Zoals dat ik een jaartje ouder ben geworden en dit heb mogen vieren met mooie, lieve, bijzondere dames. Een geslaagd feestje! Dank jullie wel voor de cadeaus, kaartjes, bloemen, felicitaties, maar vooral voor jullie aanwezigheid! Daarnaast social media, je kunt er van zeggen wat je wilt maar je bent met zoveel mensen verbonden en dat merk je dan ook door alle kanalen waar de felicitaties vandaan komen. Wat bijzonder fijn dat we dan toch in dit digitale tijdperk leven en dat ik dat ook mag meemaken!

Fotoshoot bij Het VisieOn
Vorige week hadden we een fotoshootdag met het team van Moeiteloos Werken en Complemento. Het was een mooie dag met prachtige resultaten!

Een kijkje achter de schermen bij professionals:
Fotografie door Manola van Leeuwe,
Haar, Make-up & Kleuranalyse en wat persoonlijk bij jou,  door Saskia Verbruggen. Wanneer je de juiste kleuren draagt w.b. haar, kleding, make-up (uiterlijke kenmerken) en je jouw kwaliteiten (innerlijke kleuren) wil laten zien waar jij voor staat, zul je dit uitstralen.
Zo fijn als je blij bent met jouw persoonlijke foto of voor je bedrijf, want daar zit veel verschil in. Manola legt dit vast op de foto’s zoals jij gezien wil worden op een ontspannen en positieve manier en dit alles in een veilige omgeving waar jij helemaal jezelf kunt zijn in samenwerking met Het VisieOn.

Zakelijke foto’s, profielfoto’s, binnen of buiten, voor teams, persoonlijk en groepen. Vraag naar de mogelijkheden, goede portretten, maar ook wat doe je aan en hoe wil ik mijn haar en mijn make-up, wat past bij mij en mijn vorm van gezicht en welke stijl wil ik laten zien en hoe wil ik overkomen, ik kan je daar helemaal in meenemen… hetvisieon@ziggo.nl

UVON
Deze week hebben we een mooi begin gemaakt met een Live bijeenkomst bij de UVON, waar ik Jarenlang lid van ben en nu in de rol van voorzitter. Wat is UVON? Dit is een netwerk voor ondernemende vrouwen die kennis uitwisselen en ervaringen en elkaar stimuleren in persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Het heeft een erfgoed van meer dan 70 jaar!
Heel bijzonder dat ik hier deel van uit mag maken en er ook iets voor kan betekenen. Deze Livebijeenkomst zijn we gestart bij, het kan niet Brabantser, Addy van den Krommenacker in zijn modehuis Villa Maasdonk in Nuland. Wat een energie, flexibilteit, passie en nog steeds ambitie en dat al die jaren. Een bevlogen en toegankelijk mens, die zich verwonderd van wat er allemaal op zijn pad mag komen en daar heel dankbaar voor is.
Wanneer je denkt dat dit ook interessant is voor jou en een keer wilt deelnemen, ga een keer mee. Je bent van harte welkom! Mail me op hetvisieon@ziggo.nl

Gratis 365 dagen Campagne
Iedereen heeft wel een kledingstuk in de kast hangen die je nog nooit aan hebt gehad, maar…de kleur spreekt je toch aan..hoe kan dat?
Wil je meer weten over kleur en wat dit voor jou kan doen?
Waarom de ene kleur jou meer aanspreekt dan de andere kleur?
Waarom je de avond ervoor moeilijk kunt kiezen wat je de volgende dag wil aantrekken?…
Kleuren staan voor persoonlijkheden, een boodschap die jij onbewust aantrekt.
Wat nou als je weet hoe je jouw boodschap wilt overbrengen?
Het is allemaal communicatie.
Meer weten?
Doe dan mee met de gratis campagne https://visieon.nl/365-dagen-persoonlijke-kracht/

Hieronder een kleur uit de fb groep “Zie jij mij” Leiderschap & Communicatie
Week 39- Dag 268.
Richting geven heeft alles te maken met duidelijkheid creëren over waar jij heen gaat
De manier om richting te geven sluit aan bij de principes van effectieve communicatie: verplaats je in je publiek: waar zijn ze nu – wat weten ze, denken ze, voelen ze en doen ze, en wat wil je dat ze weten, denken, voelen of doen nadat jij richting hebt gegeven.
Hoe of op welke manier communiceer jij welke richting je op wil gaan?

Nieuw bij Het VisieOn
Deze beauty, een pearly brown beauty case, om in stijl te reizen of om jouw favoriete producten in te bewaren, ontvang je cadeau bij aankoop van 3 of meer Oolaboo producten.
Niet alleen verzorgend, maar ook kwaliteit verbeterend!!
Tip: Leuk om cadeau te geven!
Heb je vragen? Stuur gerust een mail hetvisieon@ziggo.nl

AGENDA

  • 4 oktober persoonlijk 1-op-1 gesprek Numerologie(avond) Nog 1 plek vrij!!
  • 18 oktober groep Numerologieavond VOL=VOL
  • Saskia doet de opleiding tot MultiDisciplinair Coach/Therapeut bij Vermeulen Opleidingen en Vorming. Dat is 2 dagen in de maand op een donderdag en vrijdag;
  • De volgende data is Saskia afwezig: donderdag+vrijdag, 21+22 oktober, 18+19 november, 16+17 december
  • 27 januari 2022 cursus Breng meer Kleur in je leven! Deze cursus geef ik bij de Volksuniversiteit in Oss. Check de site voor meer info. Je kunt je ook alvast aanmelden. TIP: Leuk om samen met een vriendin te doen! https://www.volksuniversiteitoss.nl/persoonlijke-ontwikkeling/persoonlijke-groei/breng-meer-kleur-je-leven
  • 6 november heeft Saskia PK dag met collega coaches uit de Persoonlijke Kracht;
  • In de week van 6 november is de salon open op dinsdag 2 nov., donderdag 4 nov.(evt. donderdagavond) en vrijdag 5 november.
  • Zaterdag 6 november is de salon gesloten.

TOT ZIENS!