Hoi, hoe gaat het?

Leuke vakantie gehad?
We zitten in de nazomer met best aangename temperaturen. Laten we genieten van de kleine dingen en alles wat weer mogelijk is!

Creatief bezig zijn
Vind jij het ook leuk om iets nieuws te creëren? Doe je dat in je hoofd of vind je het fijn om lekker met je handen bezig te zijn? Misschien heb je nog een to-do-list voor je creatieve uitingen.

Een kleurrijke tip voor jou:
Omring je met een tint van Turkoois voor meer creativiteit
Cyaan als je  trendsettend wilt vernieuwen
Turkoois als je iets nieuws wilt creëren
Petrol als je iets nieuws wilt bedenken
Mint als je inspirerend wilt ondernemen

HET EBOOK IS KLAAR!!

Wil je graag meer weten hoe kleuren jou kunnen helpen en hoe je deze in kunt zetten?
Download dan ons gratis ebook op de homepage http://visieon.nl

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt en of je datgene eruit hebt kunnen halen waar je misschien naar zocht, eyeopener, tips & tricks. Hoor het graag, daar leren wij ook van. Mail me ook gerust voor meer info http://visieon.nl

HEB JIJ JE AL AANGEMELD?
Beleef een bijzondere avond met numeroloog Gerrit Jansen!
Ben je ook zo nieuwsgierig wat cijfers voor jou kunnen betekenen? Hij vertelt vanuit zijn expertise aan de hand van jouw geboortedatum wat jij hier te doen hebt. Dit wordt een leerzame avond met meer inzicht en duidelijkheid voor jezelf. Maar ook gezelligheid want dat hoort er bij! Juist na deze coronaperiode met vele veranderingen en vernieuwingen in de wereld is het interessant en waardevol om hier meer over te weten.

Wanneer:
✔Maandagavond 18 oktober 2021
✔Inloop 19.uur Aanvang: 19.30u
✔€25 p.p. (contant meenemen op de avond)
✔Het VisieOn, Hoenderweg 3, Uden-Zuid
✔coronaproof veilig en gezellig
✔Bij binnenkomst krijg je een kleurrijk cadeautje van mij voor jou 😉

Meld je snel aan via de mail er zijn nog maar een paar plekken vrij! Mail naar hetvisieon@ziggo.nl

TIP! Wil je graag een persoonlijk gesprek met Gerrit 1-op-1? Dat kan nog op maandag 4 oktober. Ook zakelijk interessant om inzichten en duidelijkheid te krijgen. Het brengt rust en positieve energie!
In een ontspannen sfeer bij Het VisieOn gaat Gerrit met jou in gesprek. Het is een verdieping van getallen dit keer aan de hand van jouw geboortedatum en volledige namen. Hoe mooi en bijzonder is het om te weten waar jouw geboortedatum en doopnamen, achternaam enz. voor staan, wie jij bent, bevestigingen krijgen, waarvan je ergens wel weet dat het bij jou hoort, maar nu ook echt te horen krijgt van een numeroloog. Iemand die jou niet kent, maar wel veel over jou kan vertellen als persoon!
Mail me voor meer info hetvisieon@ziggo.nl

AGENDA

  • 4 oktober persoonlijk 1-op-1 gesprek Numerologie(avond)
  • 18 oktober groep Numerologieavond VOL=VOL
  • Saskia doet de opleiding tot MultiDisciplinair Coach/Therapeut bij Vermeulen Opleidingen en Vorming. Dat is 2 dagen in de maand op een donderdag en vrijdag;
  • De volgende data is Saskia afwezig: donderdag+vrijdag, 21+22 oktober, 18+19 november, 16+17 december
  • 27 januari 2022 cursus Breng meer Kleur in je leven! Deze cursus geef ik bij de Volksuniversiteit in Oss. Check de site voor meer info. Je kunt je ook alvast aanmelden. TIP: Leuk om samen met een vriendin te doen! https://www.volksuniversiteitoss.nl/persoonlijke-ontwikkeling/persoonlijke-groei/breng-meer-kleur-je-leven

TOT ZIENS!