Leuk vooruitzicht voor na de vakantie:

Beleef een bijzondere avond met numeroloog Gerrit Jansen!
Ben je ook zo nieuwsgierig wat cijfers voor jou kunnen betekenen?
Lees dan snel verder!

Maandag 4 en 18 oktober Numerologieavond
Hij vertelt vanuit zijn expertise aan de hand van jouw geboortedatum wat jij hier te doen hebt. Dit wordt een leerzame avond met meer inzicht en duidelijkheid voor jezelf. Maar ook gezelligheid want dat hoort er bij! Juist na deze coronaperiode met vele veranderingen en vernieuwingen in de wereld is het interessant en waardevol om hier meer over te weten.

Wat numerologie mij heeft gebracht:
Klinkt nogal spiritueel, maar wat maakt het uit? Zoals Gerrit bij mij ook heeft gedaan vertellen wie jij bent en wat jouw uitdaging is. Waarvoor je eigenlijk bent geboren? Numerologie is een wiskundige wetenschap, dus geen hocus pocus!

Het grappige wat hij me o.a. vertelde, de meesten zullen dit niet raar vinden, dat hij zei, dat ik totaal ongeschikt als huisvrouw ben. Nou ja, totaal, maar je bent niet van het kokkerellen etc. Niet dat ik er niet van hou dat mensen bij mij komen, maar koken daar ben ik niet van. Wat hij me nog meer vertelde is precies waar ik nu mee bezig ben, mensen aan het denken zetten, ze vooruit helpen. Ik hou van organiseren, zoals jullie misschien nog herinneren, het evenement Voor Elke Vrouw, en zo heb ik nogal eens wat gedaan, maar dat het nu wel tijd wordt om veel mensen te gaan inspireren om ook te gaan doen wat ze echt graag willen en weten wat hun uitdaging is. Wat mij ook nog vooruit zou helpen…., vooral schrijven, schrijven, schrijven*….maar wel naar je toe en niet van je af.

Dus, als je niet (meer) weet wat je nu echt graag wilt of als er allerlei dingen in je leven niet lopen zoals je graag zou willen. Of het kost je te veel moeite en energie en elke dag lijkt wel dezelfde. Bekijk het dan eens op een andere manier. En laat je inspireren! Maar het is ook vooral leuk om te weten waar jouw cijfers van je geboortedatum voor staan.

Wanneer:
✔Maandagavond 4 oktober en 18 oktober 2021
✔Aanvang: 19.30u
✔€25 p.p. (contant meenemen op de avond)
✔Het VisieOn, Hoenderweg 3, Uden-Zuid
✔coronaproof veilig en ook gezellig

Leuk om dit samen met een vriendin, familielid of partner te beleven!
Ken je iemand die numerologie ook interessant vindt? Stuur dit dan gerust door.

Meld je aan via de mail en wees verzekerd van een plekje hetvisieon@ziggo.nl